Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nöral Terapi ile Ağrılarınızdan Kurtulun..

Nöral terapi, otonom sinir sistemi üzerinde düzenleyici ve uyarıcı etki yaparak iyileşmeyi sağlamaktadır.

Sağlık   A+a-


    Nöral Terapi ile Ağrılarınızdan Kurtulun..

    Yaşamımız boyunca geçirdiğimiz mikrobik hastalıklar, ameliyatlar, kazalar, fiziksel ve psikolojik travmaların neden olduğu geçmek bilmeyen ve artarak devam eden ağrılar, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Özgür Elçim tarafından uygulanan Nöral Terapi sayesinde en fazla 10 seans süren tedavi sonrası son buluyor.

    Nöral terapi sonrası ağrılarından kurtulan hastaların dayanılması mümkün olmayan ağrılardan nasıl kurtulduklarını ifade ettikleri anlarda ise 44 yaşındaki Meryem Kayacı gözyaşlarına hakim olamadı.

    72 yaşındaki Fikriye Ceylan, Almanya dahil olmak üzere Türkiye’de bir çok merkezde tanınmış profesörlere kadar gittiği halde ağrılarından kurtulamayanlardan birisi olarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Özgür Elçim’in tedavisi sonrası ağrılarından kurtulmuş.

Noral Tedavi

    Açık yüreklilikle ağrılarla dolu kabusa dönen yaşamını anlatan 72 yaşındaki 4 çocuk ve 8 torun sahibi Fikriye Ceylan, geçirdiği trafik kazası sonrası yaşadığı ciddi sıkıntılarla baş edemez hale gelmiş. Uygulanan Nöral Terapi sonrası rahat uyumaya ve günlük hayatını doyasıya yaşamaya başlayan Fikriye Ceylan, ağrılarından kurtulduğu için çok mutlu.

    44 yaşındaki Muhsin Diler ise şişlik, yanma ve ağrılardan dolayı geceleri uyuyamamaktan ve günlük yaşamının kabusa dönmesinden şikayet ettiği için Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne başvuranlardan.

 Muhsin Diler, yine bir çok hasta gibi büyük şehirlere ve ünlü doktorlara gittiği halde şişlik, yanma ve ağrılarından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Özgür Elçim’in uyguladığı Nöral Terapi sonrası sağlıklı bir şekilde hayatına devam ettiği için mutlu..

    2 çocuk annesi Meryem Kayacı ise yaşadıklarını anlatırken acıları aklına gelince hıçkıra hıçkıra ağlıyor ve dayanılması mümkün olmayan ağrılarından yine Doktor Özgür Elçim’in uyguladığı Nöral Terapi sayesinde kurtulduğunu anlatıyor. Kamera karşısında hıçkırıklara boğularak ağlayan Meryem Kayacı, eşinin araştırması sonrası Doktor Özgür Elçim’e ulaştığını belirtti ve artık namazını çok rahat bir şekilde kıldığını söyledi.

    Onlarca hastasını dayanılması mümkün olmayan ağrılarından kurtaran Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Özgür Elçim, Nöral Terapi’yi açıkladı ve bu uygulamanın hastalar üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekerek şöyle konuştu: “Nöral terapi tanımlaması iyileşme için sinir sistemine etki edilmesi anlamında kullanılmaktadır.

    Nöralterapi, otonom sinir sistemi üzerinde düzenleyici ve uyarıcı etki yaparak iyileşmeyi sağlamaktadır.

    Hastalıklarımızın ve geçmeyen ağrılarımızın temelinde otonom sinir sisteminde biriken hasarlar yer almaktadır. Bu duruma yaşamımız boyunca geçirdiğimiz mikrobik hastalıklar, ameliyatlar, kazalar, fiziksel ve psikolojik travmalar neden olmaktadır.

    Bu hasarlar sonradan gelişen hastalıklarımızın temelini oluşturmaktadır. Hasarlı bölge cildine yapılan nöral terapi ile iletişimdeki bozukluk düzeltilmektedir. Nöral terapide belli noktalara lokal anestezik enjeksiyonu ile otonom sinir sisteminde düzenleyici etki amaçlanır. Uygulamalarda genellikle ince, küçük insülin iğne uçları kullanılmaktadır. Cilde çok az miktarda lokal anestezik verilmektedir. Lokal anestezik enjeksiyonu ile amaç anestezik etki değil sistemde düzenleyici biyoelektriksel bir etki yaratmaktır.

    Nöral terapide yapılan iğnelerden dolayı bir miktar ağrı olmaktadır. İğneler cilde yapıldığı ve çok ince iğne uçları kullanıldığı için dayanılabilir, küçük acımalar olur.

    Tedavi seanslar halinde uygulanır. Haftada 1 veya 2 seans halinde genellikle en fazla 10 seans sürer.

     Nöral terapi hastalığın doğrudan kaynağına yönelik bir tedavi yaklaşımıdır. Bu yaklaşım alışılmış tedavilerden çok daha etkili ve doğrudur. Nöral terapi özellikle migren başta olmak üzere tüm ağrılarda başarılı bir tedavi sağlamaktadır.

   Sıklıkla uygulama yaptığımız hastalıklar boyun, bel fıtıkları ve kireçlenmeleri, kas zorlanmaları , yumuşak doku romatizmaları, omuz ağrıları( sıkışma sendromu, donuk omuz), migren, küme ve gerilim tip baş ağrılarıdır.

   Uzun süreli ağrıları olan ilaç ve fizik tedavi yöntemlerine rağmen ağrısı olan hastalarıma uyguladığım nöral terapi sonrası geri dönüşleri benim için son derece sevindiricidir.”

 

 


 

 
Nöral Terapi ile Ağrılarınızdan Kurtulun.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
ibrahim yusuf ırmak 17 Şubat 2014 Pazartesi
doktorum işini çok iyi yapıyor... Hastasıyla cok iyi ilgileniyor... önü açık...şiddetle tavsiye ederim....
MİNE AĞCA 14 Şubat 2014 Cuma
Özgür Hanıma bel fıtığı için müracaat ettim. Nöral terapinin henüz başlangıç aşamasında sayılırım üç seans oldu ağrılarımda ciddi azalma var. Kendisine ve hastanedeki tüm fizik tedavi ünitesindeki tüm çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum ve müzmin ağrıları olan herkese tavsiye ediyorum
SERKAN SAKLANMAZ 13 Şubat 2014 Perşembe
Merhabalar Bende özgür hanıma, migren ağrılarım için müracat ettim ve bana nöral tedaviyi uygun gördü. Nöral tedaviden sonra gerçekten miğren ağrılarım bitti diyebilirim. Çünkü tedaviden sonra herhangi bir şikayetim kalmadı. Herkezin genel agrılarından dolayı Dr. Özgür hanıma başvurmalarını tavsiye ediyorum. Bu uygulamadan dolayı Dr. özgür hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Saygılarımla, Serkan SAKLANMAZ Yutriçi Kargo Servisi A.Ş İskenderun Şy. Md.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş