Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Altan: “Gönüllerin sığdığı her yere sığarız”

Kastamonulu vatandaşlar Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yoğun bir katılımla Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a destek mesajı verdi.

Politika   A+a-

Bekir Altan’a gösterilen destek sonucu salonun dolup taşması üzerine Başkan Altan: “Gönüllerin sığdığı her yere sığarız.” ifadesiyle sözlerine başladı. Başkan Bekir Altan, yaptığı konuşmada herkesin Payas’ta ev sahibi olduğunu belirterek “Sizleri hiçbir zaman farklı görmedik. Neden buralısınız dedim? Sizler biliyorsunuz 1999 yılından beri sizlerle yol arkadaşlığı yapıyoruz. Hiçbir zaman siyaset yapmadık. Hep bu memlekete hizmet etmek için gayret sarfettik. Hülasa bu kapı Payasta oturan herkese sonuna kadar açık. Biz bu başvurduğumuzda ne olursan ol kendin için memlekete hizmet için gel dedik. O gün bugündür verdiğimiz mücadeleye sizler de tanıksınız.” sözlerini sarfetti.

Son zamanlarda Payas’ın ilçe olmasında yaşananlara ve gösterilen birlik beraberlik gösterisine de dikkat çeken Altan “Son zamanlarda Payas’ın ilçe olmasıyla alakalı bir karar vermem gerekiyordu. Birçoğunuzla bu konu hakkında görüştüm. Bana, kim Payas’ı ilçe yaparsa oyum ona dediler. Şu anda da zaten her görüşten insan burada var. Buradaki ortak paydamız ise bu şehrin huzurudur. Bu manada Payas’ın ilçe olması için her şeyi yaptık. Sizler de bu hizmete destek vererek bizleri şereflendirdiniz.” dedi.

Başbakanımız Vefalıdır

30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine de dikkat çeken Altan “Bizler bu seçimde Türkiye rekoru kırarsak tüm Türkiye’nin dikkatini çekeriz. Başkanımız da vefalı olduğu için kendisine sahip çıkana sahip çıkar. Bunun sonucunda da devletin imkanları hizmetleri sağanak bir şekilde buraya yağar. İnşallah sizlerin sayesinde hem oy vermenizle hem oy verdirmenizle Türkiye rekoru kıracağız.” diye konuştu.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş