Skip Navigation Links

Seyfi Dingil:Dev Projelerle Geliyoruz

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, gerçekleştirdiği ziyaretlerde projelerini anlatıyor.

Politika   A+a-

 

   Yerel seçimlere çok az bir süre kala çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, gerçekleştirdiği ziyaretlerde projelerini anlatıyor.

 

 

   Seyfi Dingil, İskenderun’la ilgili birden fazla projelerinin olduğunu belirterek,”İskenderun’la ilgili projelerimizi üç aşamaya ayırdık bunlardan ilki belediye hizmetleri bu hizmetleri zaten yasa gereği yapmamız gereken hizmetler. İkincisi ise sosyal, kültürel ve sanatsal olarak ağırlık vererek şehrimizi ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtmak ön plana çıkarmak olacak. Üçüncü olarak şehrimizin kalkınmasına yönelik destekleyeceğimiz danışmanlık hizmetleri ve vereceğimiz kalkınma projeleridir.”dedi.

 

 

   İskenderun’da yaşayan her bir vatandaşa aynı nazarla bakan belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini belirten Seyfi Dingil, amaçlarının zengin, özgür, kalkınan ve mutlu bir İskenderun oluşturmak olduğunu söyledi.

 

 

Yeni Feyezan kanalı, teleferik, kurvaziyer liman, denizcilik projesi, dev akvaryum projesi, tramvay gibi bir çok mega projesinin olduğunu ifade eden Seyfi Dingil, İskenderun Türkiye’nin en güzel en gelişmiş ilk beş ilçesine arasına gireceğini ifade etti.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet