Skip Navigation Links

Büro Memur-Sen’de dayanışma hakim

Büro Memur Sen Hatay 1 Nolu şube üyeleri, kahvaltıda bir araya geldiler.

Yaşam   A+a-

 

    Birlik, beraberlik ve dayanışmanın hakim olduğu kahvaltıya katılımın oldukça yoğun olduğu görülürken, Zirve Hukuk Bürosu ile yapılan anlaşma ile üyelerin avukatlık işlemlerinin ücretsiz yapılacak.

    Kahve Dünyası’nda verilen kahvaltıya Memur Sen İskenderun İlçe Başkanı Necati Güreş, Büro Memur-sen 1 Nolu Şube Başkanı Mürsel Güler, Eğitim Sekreteri Özkan Aslan, Mevzuat Sekreteri Yavuz Selimoğlu, Şube Sekreteri Harun Özdemir, Emekli Memur- Sen İskenderun Şube Başkanı Salih Uğur ve üyeler katıldı.

    Verilen kahvaltıda üyeler arasındaki birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma hakimdi.

    Kahvaltıda konuşan Memur-sen İskenderun İlçe Başkanı Necati Güreş, amaçlarının üyelere en iyi hizmeti vermek, ayrıca her türlü sorun ve sıkıntılarında sendika olarak yanlarında olmak olduğunu söyledi.

    Büro Memur-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Mürsel Güler ise, bu toplantıyı tertipleyenlere teşekkür ederek, “Bu birlikteliklerin farklı yerlerde devam etmesi için hepimizin katkı sunması gerekmektedir. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan sivil toplum örgütleri içerisinde sendikaların önemi çok büyüktür. Üyelerimizin ekonomik ve özlük haklarının gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarma mücadelesi demokrasi kuralları içerisinde karşılıklı diyalogla, sadece karşı çıkarak değil, eleştiren, çözüm üreten ve katkı sunan bir sendikal anlayış içerisinde toplumsal hizmetlere devam etmektir” diye konuştu.

 

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet