Skip Navigation Links

AK Parti'den görkemli seçim bürosu açılışı

AK Parti merkez seçim bürosu düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

Politika   A+a-

 

   Görkemli bir şekilde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışına vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

 

    Binlerce kişinin katıldığı açılış töreninde Kafkas gösterisinin ardından ilk konuşmayı İlçe Başkanı İbrahim Yaran yaptı.

 

    Yaran,bu gün burada 30 Mart’ın kına gecesini yaptıklarını belirterek 30 Mart’taki İskenderun’da büyük düğüne herkesi davet etti.

 

    AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise seçim bürosunun hayırlı olmasını temenni ederek Büyükşehiri ve İskenderun’u Alllah’ın izniyle alacaklarını ifade etti.

 

 

    BÜYÜK BULUŞMAYI SAĞLADIK

 

 

    AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise büyük buluşmanın gerçekleştiğini belirterek ,” Analar, babalar, kardeşler, bacılar, biz inandık sizde inanın. Geliyoruz. Bu gün burada kutsal bir adım atıyoruz. 30 Mart İskenderun için bir milattır. Allahın izni ile bu kentte bir işsiz genç bırakmayacağız. Yoksulların, fakirlerin yanında olacağız. Belediyenin kapısı herkese açık olacaktır. Belediyeciliği yol su kaldırım işinden çıkartıp gerçekleştireceğimiz sosyal projelerle İskenderun’u Türkiye’nin en büyük 5 ilçesi haline getireceğiz.”dedi.

 

 

 

    HER ŞEYİN BİR İLKİ VAR

 

 

    Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin İskenderun’un yıllardır muhalefette kaldığını belirterek,”Herşeyin bir ilki var. İskenderun iktidarla buluşacak. Bunu herkes görecek.Hatay Türkiye’nin ilk beş ilinden biri olacak. AK PARTİ 12 yıldır aydınlık yarınlara doğru yürüyüşünü sürdürmektedir. Bu yürüyüş birliğin, beraberliğin, kardeşliğin yürüyüşüdür. Bu yürüyüş halkımıza hizmet ederek, Hakk'a hizmetin yürüyüşüdür. 30 Marta Büyük şehir Belediyesi başta olmak üzere İskenderun ve tüm ilçelerde, seçimden zaferle çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

 

    Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise Başbakan’ın en güvendiği isimlerden birinin Sadullah Ergin olduğunu belirterek Hatay ve İskenderun’un hizmete doyacağını söyledi.

 

    Yapılan konuşmaların ardından AK Parti kurmayları vatandaşlara karanfil dağıttı, vatandaşlar ise İskenderun sizinle gurur duyuyor şeklinde slogan attılar.

 

    Ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.


AK Parti'den görkemli seçim bürosu açılışı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet