Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP’li Bayanlar Tek Yürek Oldu

İyi Bir Kadın İyi Bir Aileyi İyi Bir Ailede İyi Bir Milleti Oluşturur

Gündem   A+a-

 

 

  Tek yürek olan Milliyetçi Hareket Partili (MHP) bayanlar birlik ve beraberlik çerçevesi kapsamında düzenledikleri bir etkinlikte ‘kazanacağız’ mesajı verdiler. Cem Nur Spor Tesislerinde düzenlenen etkinliğe partili bayanlar yoğun ilgi gösterirken MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’ın eşi Zübeyde Aslan ile MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün eşi Kifayet Gül’de hazır bulundu.

 
  “Seçimleri Alacağız, Alacağız…”
 

  MHP’li bayanların Hatay’da birlik içerisinde hareket ettiğini ve yaklaşan 30 Mart yerel seçimlerinden MHP’nin Hatay’da zaferle buluşacağını ifade eden MHP Kadın Kolları İskenderun İlçe Başkanı Emel Sönmez; “Aslan bizim Gül bizim diyerek start aldığımız seçim çalışmalarımıza daha güzel, aktif, daha verimli olabilmek adına böyle birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Bizlerde böyle bir pozitif enerji ile çalışarak Allahın izniyle seçimleri alacağız. Alacağız, alacağız, alacağız… Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

 

 

 

 

  “İyi Bir Kadın İyi Bir Aileyi İyi Bir Ailede İyi Bir Milleti Oluşturur”

 

 

  Alkışlar içerisinde sahneye çağrılan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, ‘sizlere MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’ın selamını getirdim’ diyerek konuşmalarına başladı. İyi bir kadının iyi bir aileyi iyi bir ailenin de iyi bir milleti oluşturduğuna vurgu yapan İbrahim Gül; “Burada coşkulu bir kalabalık ve inanmış bir kalabalık görüyorum. Sizin bu gözlerinizde ki ışığı yüreğinizde ki coşkuyu hissettikten sonra 30 Martta hem Büyükşehir hem İskenderun hepinize hayırlı olsun diyorum. Sadece seçimlerde değil toplumun her alanında kadınlar çok önemli bir yer teşkil etmektedir. İyi bir kadın iyi bir aileyi iyi bir aile de iyi bir milleti oluşturur. Ülkemizi bulunmuş olduğu dar boğazdan çıkartmak için yapacağımız gayretin başlangıcı sizlersiniz. Eğer inanan kadınlar bir araya gelmişse ve bir amaç için beraber hareket ediyorlarsa o amaç mutlaka eninde sonunda muvaffak olur. Ben bu tabloyu gördükten sonra inanıyorum ki ülkemiz mutlaka ve mutlaka bulunmuş olduğu bu dar boğazdan kurtulacaktır. Çok kısa bir zaman kaldı. Hepimiz bu yakın zamanda sandığa beraber gideceğiz. Bu günleri soluklanmadan, nefes almadan, dinlenmeden, yorulmadan tamamlamamız gerekmektedir. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Toplumumuzun her kesimine ulaşıyoruz. İnanın bana çok olumlu tepkiler alıyoruz. Artık vatandaşlarımız bir umut olarak Milliyetçi Hareket Partisini ve onun kadrolarını görmekte. Bizi sevindiren nokta şudur ki milletimiz umudunu yitirmemiş. 30 Mart MHP’nin yalnız Hatay’da değil Türkiye’de zaferi olacaktır” açıklamalarına yer verdi.

 

 

 

 

MHP’li Bayanlar Tek Yürek Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar