Skip Navigation Links

Hatay’a Hizmet, Türkiye’ye Hizmettir

AK Parti Dörtyol Seçim Bürosu’nda AK Gençlik ile buluştu.

Gündem   A+a-

 

  Seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile hız kesmeden devam eden AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, AK Parti Dörtyol Seçim Bürosu’nda AK Gençlik ile buluştu.

 

  AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy’un Dörtyol AK Gençlik’e hitap ettiği toplantıya; AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz’un yanı sıra, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları katıldı.

 

  AK Gençlik’e seslenen AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, Dörtyol için 33 tesbih tanesi kıymetinde 33 proje hazırladıklarına vurgu yaptı.

 

 

 

  Dörtyol’a hizmetin, Hatay’a hizmet; Hatay’a hizmetin de Türkiye’ye hizmet anlamını taşıdığını ifade eden Aksoy, Dörtyol için şart olarak ifade ettiği değişimin gücünü, enerjisini ve geçmişten gelen belediyecilik tecrübesini taşıdıklarının altını çizdi. Belediyeciliğin temel esprisinin insanımızın hayat standardını ve yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu ifade eden Aksoy, “Dörtyol’umuzda kişi evinin kapısından ilk adımını attığı andan itibaren her yönüyle olumlu ya da olumsuz manada belediyeciliği yaşıyor ve belediyenin yeterli/yetersiz hizmetleri ile karşılaşıyor. Evinden çıkan kişinin attığı her adım, bir belediyecilik hizmetine karşılık geliyor. Bu yüzden belediye başkanı sorumlu olduğu beldenin insanlarını mutlu kılabilmek, evinden belki de daha fazla vakit geçirdiği beldesinde karşılaşması muhtemel bütün sorunları bertaraf edebilmek gibi bir misyonu vardır” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

  Geçmişte icra ettiği belediye başkanlığı tecrübesinin ışığında ve halkın ihtiyaçlarını belirleyen hummalı bir çalışmanın sonucunda Dörtyol’da gencinden yaşlısına; çocuğundan kadınına; engellisinden, yoksuluna kadar her kesimi kapsayan projeler hazırladıklarını vurgulayan Aksoy gençlere yönelik projeler ve hizmetler hakkında şu bilgileri verdi; “İnek meralarımızda otluyorsa, bizim de o inekten süt hakkımız vardır. Demir-Çelik sektörünün tozunu, kirini, yükünü biz çekiyor isek, işsiz her gencimiz için haddahanelerde, işletmelerde haklarımız vardır. İşsiz gençlerimizin istihdamı en öncelikli meselemizdir Belediyecilik hizmetleri kapsamında yürüttüğümüz proje hazırlık aşamasında halkımızın her kesiminin ihtiyaçlarına cevap verebilecek titiz bir çalışma yürüttük. Toplumumuzun hiçbir kesimini unutmadık. Tabi ki siz gençlerimizi de unutmadık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yatırım programına aldırdığımız “Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksinin” yanı sıra her mahallemize gençlerimize de hitap eden “Mini Spor Kompleksleri Projesini” hayata geçireceğiz. Dörtyol’umuzda gençlerimize keyifli anlar yaşatacak ve vizyona giren filmleri seyre sunacağımız “SinePark” projemizi de hayata geçireceğiz. Şehrimizde gençlerimizi, içerisinde spor salonları, kafetarya, gösteri salonlarının da yer alacağı “Modern Aqua Park ve Yüzme Havuzu Projesi” ile buluşturacağız. Deliçay ve Özerli Çayının kanyonlarında “Sportif ve Sosyal Etkinlikler Projesi”, doğa sporlarına ilgi duyan gençlerimiz için “Dağda Yürüyüş Parkuru Projesi”, gençlerimizin kültürel gelişimine katkı sunacak mekânlar olarak kapasitesi yüksek ve ihtiyaçlara uygun bir “Konferans Salonu Projesi”, yatırım programına aldırmış olduğumuz Özerli ve Rabat Çaylarının ıslahının tamamlanması sonrası, bu çayların etrafında gençlerimiz için “Eğlence ve Dinlence Alanları, Mesire Alanları, Yürüyüş Parkuru Projelerini” halkımız ve gençlerimiz için birer birer hayata geçireceğiz.”

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet