Skip Navigation Links

Dörtyol Ve Payas' ta Lütfü Savaş Rüzgarı Esti

Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ın ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gündem   A+a-

 

   Seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ın ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Payas ve Dörtyol’da "Başkan Savaş" sloganlarıyla karşılandı.

 
   İlk olarak İskenderun yolu Akçay mevkii üzerinde yer alan nakliyeci esnafını ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay BŞB Başkan Adayı Doç.Dr.Lütfü Savaş, esnaftan yoğun ilgi gördü.

 

   Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Payas ilcesine geçen Başkan Savaş, Mert Kerim Özdemir'in sünnet merasimine katıldı.Sünnet merasiminde CHP Payas Belediye Başkan Adayı Tuncer Sümer, Saadet Partisi Payas Belediye Baskan Adayi Recep Baysal ve Payaslilar tarafindan kurban kesilerek karşılanan Başkan Savaş, gerçekleşen sünnet merasimi ardından Payas esnafını gezerek esnaf ile tek tek tokalaştı.

 

 

 

   Payas temaslarının ardından Dörtyol CHP seçim bürosunu ziyaret eden CHP Hatay BŞB Adayı Doc.Dr.Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Dörtyol İlçe Baskani M. Kemal İncesu ve CHP Dörtyol Belediye Baskan Adayı Metehan Duduoğlu ile birlikte sırasıyla Dörtyol Toptancı Hal Tesisleri, Nakliyat Garaji Esnafi ve Dörtyol Şehirlerarasi Otobüs Terminali'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halktan destek sözü aldı.

 

 

   Gerçekleştirdiği temaslarda Hatay'in birleştirici gücü Başkan Savaş sloganların ile karşılanan CHP Hatay BSB Baskan Adayı Doc. Dr. Lütfü Savaş, Antakya'da icra edilen ve herkesçe takdir gören belediyecilik çalışmalarını Hatay geneline yayarak halkın teveccühüne layık olmaya çalışacaklarını kaydetti.

 

 

 

   Esnaf ziyaretleri bitiminde Başkan Savaş ve beraberindeki CHP heyeti, kalabalik esnaf grubuyla hatıra fotografı cektirdi.

 

   Kuzuculu Mahallesi'ndeki CHP seçim bürosunun açılışına da katilan Başkan Savaş, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde ayrışmasan medet umanların değil, bir arada yaşama ruhuna sahip bizlerin galip çıkacağını söyledi.Savaş, Büyükşehir’e vizyonu olan, çalışkan, cevval ve hizmet düsturuyla hareket eden bir başkan gerektiğini belirterek bu amaçla aday olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

   Hatay'ın master planını çıkardıklarını da belirten CHP Hatay BŞB Başkan Adayı Lütfü Savaş, her ilçe için minimum bir orijinal proje hazırladıklarını ve Hatay genelinde 'önce birleştir sonra hizmet et' mantığıyla hareket edeceklerini vurguladı.

 

 

 

   Yapılan konuşmaların ardından, Dörtyol Kuzuculu CHP seçim bürosu dualar eşliğinde açıldı. Gerçekleştirilen açılışın ardından Başkan Savaş ve partililer Dörtyol Girişimci İşadamları Derneği (DÖGİAD)'a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet