Skip Navigation Links

Hodri Meydan, İspatın Varsa Kanıtla

Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan iddiaları cevaplandırdı.

Politika   A+a-

 

    Hakkında ki İddiaları Yanıtlayan Esabil Soydan;

   “Hodri Meydan, İspatın Varsa Kanıtla”

   Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan iddiaları cevaplandırdı. ‘Hodri Meydan’ diyen ve ‘İspatın Varsa Kanıtla’ şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulunan Soydan, hakkında çıkan haberler için ise ‘bel altı vuruş yapıyorlar’ dedi.

    “Bel Altı Vuruş Yapıyorlar”

    Düzgün bir şekilde insana odaklı hizmeti benimsediğini ifade eden Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan; “Düzgün bir şekilde çalışmaya çalıştım. İnsana hizmet odaklı olmaya çalıştım. Eğer bu siyasi arena da sadece benim zarar görmem ve yer almamam için bir mücadele ise… Bakın Aday Adaylığı süresince böyle bir mücadele ile karşılaşmıyorum. Nihayetinde aday adayıyım. Belediye başkan adayı olacağım. O dönem daha çok ses getirmesi gerekirken adaylığım bitmiş. Bir buçuk ay kalmış benim belediye başkanlığı görevimin sonlandırılmasına bu süreçte yapılan ya benim siyasi arena da farkı bir yerlerde olacağımdan dolayı ama iç ama dış bilemiyorum. Bel altı vuruş yapıyorlar” şeklinde konuştu.

 

    “10 Yıl Belediye Başkanlığı Yaptı Parselinden Şikayetçi!”

   Denizciler belediyesinde 10 yıl belediye başkanlığı yapan bir ismin parselinden şikayetçi olduğunu ancak belediye başkanlığı döneminde bu parselde yapmadığı değişiklikten şu anda şikayetçi olduğunu kaydeden Soydan; “Bakın burada Denizciler beldesinde 10 yıl belediye başkanlığı yapan bir isim. Parselinden şikâyetçi. Yahu sen burada 10 yıl belediye başkanlığı yaptın niye düzeltmedin. Cemil Yılmaz’a 1990 yılında verilen imar planı bugün mevcut yapısını yıksa imar çapı alamıyor” dedi.

 

    “Belediye Başkanına Çek Yakışmaz!”

   Çek aldığı iddialarını da yanıtlayan Soydan; “Bir Belediye Başkanının bir kişiden çek alması kadar ayıp bir şey yoktur. Bir belediye başkanının bu tür ilişkiler de olması söz konusu dahi olamaz. Bir çekin resmi paylaşılıyor. Mercekle baktım ne olduğunu anlayamadım. Bizim böyle bir olayla özdeşleştirilmemiz bizi üzüyor” diye konuştu.

    “Nasıl Olsa Kapanıyor Mantığını Yıkmaya Çalıştık”

   Hatay’ın büyükşehir yasası kapsamına alınmasının ardından Denizcilerin İskenderun’un Mahallesi olması ile vatandaşın ‘nasıl olsa kapanıyor’ mantığını yıkmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Soydan; “ 6360 sayılı belediye kanunun yürürlüğe girmesinden sonra tabiatıyla kapatılacak olan beldeler de çok ciddi bir yılgınlıkta beraberinde geldi. Görevimizi aksatma yönü demeyim de insanın motivasyonu ister istemez kayboluyor. Bunu kaybetmemeyi çok büyük bir gayret gösterdik. Tabi ki ne kadar başarılı olduk bilemiyorum. Çünkü biz sokakta yürürken bazen vatandaşlarımızın şöyle sorularıyla karşı karşıya kalıyoruz. Nasıl olsa kapanıyor! Mantığını vatandaş bizden önce kavrıyor. Bakın bizler bunu kırabilmek adına benim hiç yurt dışı ziyaretim olmadı. Benim Ankara gezilerim hiç olmadı. ha görev icabı birkaç defa gitmemiz gereken yerlere gittik. Ama belediyemizde durarak vatandaşımızın kafasında oluşacak bu olumsuzluğun bertaraf edilmesi hadisesinin yaşata bilir miyiz diye davranış içerisine girdik. Beni tanıyan bilir. Kimseyi ötekileştirmedim. Samimi ilişkim olabilir. Herkesin kendisine göre çok has diye tabir edilen arkadaşları olur. Ben İskenderunluyum. Buradayım. Hodri meydan. İddian varsa buyur ispatla” dedi.

 


Hodri Meydan, İspatın Varsa Kanıtla videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet