Skip Navigation Links

“Çalışmalarınızda Yer Alacağız”

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu, Hatay Kanserle Savaş Derneğine (HATKANSDER) ziyarette bulundu.

Sağlık   A+a-

 

    Gelişim Hastanesi Yönetiminden HATKANSDER’ e Ziyaret

   İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu, Hatay Kanserle Savaş Derneğine (HATKANSDER) ziyarette bulundu. Hatay Kanserle Savaş Derneğinin çok önemli bir amaç uğurunda faaliyet gösterdiğini belirten İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar, derneğin faaliyetleri hakkında HATKANSDER Başkanı Gazeteci – Yazar Adnan Tink’ ten bilgiler aldı.

   “Kanser Hastasının Cüzdanına da Kanser Bulaşıyor!”

    Sohbet ortamında geçen ziyarette Özel Gelişim Hastanesi İdari İşler Sorumlusu Tülay Tinç Kulu, Hastane Basın Sorumlusu Gökhan Gökpınar ile HATKANSDER Yönetim kurulu üyeleri Ercan Aflaz ve Günay Morkan’da hazır bulundu. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HATKANSDER Başkanı Adnan Tink, HATKANSDER ile Hatay’da büyük bir eksikliğin giderildiğini söyledi. Kanser hastalığının çağımızın en önemli hastalığı olduğuna dikkat çeken Tink; “amacımız kanser hastalığı konusunda hastalara gerekli bilgi birikimini sağlamak. Çünkü kanser hastalığı ciddi derece de psikolojik bir destek gerektiriyor. Bunun yanında hastaya maddi ve manevi zarar veriyor. Kanser hastalarının birçoğu yasal olarak haklarını bilmiyor. Kanser hastası olan kişinin tabiri yerindeyse cüzdanına da kanser girebiliyor diyebiliriz. HATKANSDER yönetimi olarak deneyimli bir kardı ile hastaların hak ve hukukunda gerekli mücadeleyi vermeyi kendimize amaç edindik” diye konuştu.

 

 

   “Çalışmalarınızda Yer Alacağız”

    Kanserle Savaş mücadelesinde Özel Gelişim Hastanesinin büyük atılımlar içerisinde olduğunu belirten Hastane Genel Müdürü Ozan Yaşar ise, kanser hastalığında en önemli eksiğin ise psikolojik motivasyon olduğuna dikkat çekti. İskenderun Özel Gelişim Hastanesi olarak HATKANSDER’ in çalışmalarında yer almak istediklerini söyleyen Yaşar; “halkın bilinçlenmesi yönünde kurulan bu dernek bence Hatay’da büyük bir eksikliği giderdi. Çünkü kanser hastalığı gerçekten desteği gerektiren bir durum. HATKANSDER’ de bunu amaç edinmiş. Ben HATKANSDER’ i başta Başkan Tink olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini böylesini anlamlı bir çalışma içerisinde yer aldıkları için tebrik ediyorum. Ve çalışmalarında yer alacağımızı ifade ediyorum” dedi. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Gelişim Hastanesi yönetimi ile HATKANSDER yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 



“Çalışmalarınızda Yer Alacağız” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet