Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’un Geleceğini Ortak Akılla Planlayacağız..

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, yoğun seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Politika   A+a-

 

   CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, ortak akıl, halkın yönetimde hak ve söz sahibi olacağı hedeflerini anlatırken, Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi Arsuz’da planlamalarının uzun vadeli olacağını, bu planlamaları da meslek örgütleriyle birlikte yapmak hedefinde olduklarını söyledi.

   Arsuz’un Geleceğini Ortak Akılla Planlayacağız..

   CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, yoğun seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

   Nazım Culha’nın kalabalık ekibiyle birlikte gerçekleşen ziyarette Madenli Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi, aday adayları Yıldız Bor, Bülent Seküçoğlu ve Şadi Sümbültepe de hazır bulundu.

   Oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunularak, 30 Mart sonrası Nazım Culha başkanlığındaki yönetim anlayışının önemli sinyalleri verildi.

   Ortak akılla Arsuz’u yönetmek hedefiyle yola çıkan Nazım Culha’nın tüm görüş ve fikirlere açık duruşu ise İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

   İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Servet Uğutmen, yönetim kurulu üyeleri Çağrı Belibağlı, Okan Belli ve Necat Özkaya’nın hazır bulunduğu toplantıda konuşan CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, ilk olarak Arsuz’un geniş ve dağınık yerleşim birimleri arasında bütünlüğü sağlamak olduğunu söyledi.

   Arsuz’u bir turizm şehri olarak gördüklerini ve planlamalarını da buna göre yapmak hedefinde olduklarını belirten Nazım Culha, organik tarımın yapılacağı tarım organize sanayi bölgesi gibi önemli projeleri de planlayacaklarını belirterek, istihdamı çözücü çalışmaların öncelikli hedefleri arasında olduğuna dikkat çekti.

   Arsuz’da halkın yönetimin merkezinde olduğu bir anlayışla çalışacaklarını belirten Nazım Culha, kent konseyi gibi halkın da yönetime katılacağı oluşumların demokratik yapının vazgeçilmezi olacağına vurgu yaptı.

   Bölgeler arası plan uyumunun sağlanmasının ilk hedef olduğuna dikkat çeken Nazım Culha, Arsuz’u modern, çağdaş ve uluslar arası şehir normlarında planlamasını yapmak hedefinin altını çizdi.

   İstihdam sorununun çözümüne yönelik projelerin öncelikleri arasında olduğuna dikkat çeken Culha, turizm yatırımlarının altyapısını oluşturmanın da istihdamı çözücü çalışmaların adımları olduğunu belirtirken, altyapı konusunun da acil çözüm adımlarından bir tanesi olduğunu Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine anlattı.

   İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da yaptığı konuşmada, Arsuz ilçesinin uzun vadeli planlanmasının önemine dikkat çektiği konuşmasında, tüm yönleriyle sıfırdan planlanacak bir ilçede tüm hayallerin gerçeğe dönüştürülebileceğine vurgu yaptı.

    Tarım Organize Sanayi Bölgeleri ve turizm yatırımlarının konuşulduğu sohbet bölümünde ise, Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçmiş yıllardan bu yana hazırladığı projelerin de Nazım Culha’ya sunulabileceği belirterek, konulan hedeflerin Arsuz ve Arsuz’lular açısından büyük bir şans olduğuna dikkat çekildi.

 

 

 

 


Arsuz’un Geleceğini Ortak Akılla Planlayacağız.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar