Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dingil'e ve Gül'e başarılar diliyorum

Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı ile MHP İlçe teşkilatına ziyaretlerde bulundu.

Politika   A+a-


   İlk olarak Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatına ziyarette bulunan Mehmet Dönen’ i Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve bir grup partili karşıladı.

 

   “Seyfi Dingil’e Başarılar Diliyorum”

 

Gerçekleşen ziyaretin nezaket kapsamında olduğuna vurgu yapan Sanayi ve Ticaret eski Bakanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönen, siyaset yapan herkesin hizmet etmek için yola çıktığını söyledi. Dönen; “Bütün siyaset yapan arkadaşlar parti gözetmeksizin hizmet etmek için yola çıkıyorlar. Tabi bütün arkadaşlarımız bu hizmeti sürdürebilmenin çabasında. Ben önümüzde ki seçim sürecinde kavgasız, huzur içerisinde bir seçim atmosferi olarak geçmesini temenni ediyorum. Ve aday arkadaşlarımızın da hepsi hakikaten bu düşünceye uygun arkadaşlar. Buraya Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e hayırlı olsun demek için geldim. Kendisine başarılarının devamını diliyorum. Buradan çıktıktan sonra diğer aday arkadaşlarımızı da ziyaret edeceğim” diye konuştu.

 

 

        “Siyaset Hizmet Sanatıdır”

 

    Dönen’ in ardından gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise siyasetin bir hizmet sanatı olduğuna dikkat çekti. Yaran; “siyaset hizmet sanatıdır. Bu sanatı icra edilirken bizler oyuncularız. Önemli olan bu icra ettiğimiz sanatı zanaat üzere yüklendiğimiz rolümüzü toplumun menfaatine, memleketin güzelliklerine ve menfaatine kullanabilme yeteneğimizi ön plana çıkarmaktır. Bu anlamda bu memlekette yaşayan her insanımızın bu gönülde, bu yapıda, bu coşkuda olduğuna inanıyorum” dedi.

 

    “Bu Ziyaret Bizlere Moral ve Güç Verdi”

 

    Sona eren ziyaretin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Ulu Camii Caddesi seçim bürosunu da ziyaret eden Dönen’ i MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ile MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve birçok partili kapıda karşıladı.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, bu ziyaretin kendilerine moral ve güç verdiğini  söyledi. Gül; “Uzun yıllar Hatay’ımıza milletvekili olarak ve Sanayi Bakanı olarak hizmet etmiş değerli bir siyaset adamı, değerli bir büyüğümüz seçim büromuzu çalışma arkadaşları ile beraber ziyaret ettiler. Biz bu ziyaretten memnun olduğumuzu kendilerine iletmek istiyoruz. Bu ziyaret bizlere moral ve güç vermiştir” dedi.

 

    “İbrahim Gül’ün İpi Göğüslemesini Temenni Ediyorum”

 

   MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün ipi göğüslemesini temenni ettiğini söyleyen Mehmet Dönen ise, Gül’ü evladı gibi gördüğünü söyledi. Dönen;“bir seçim sürecine girdiniz. Bu seçim sürecinde sizlere başarılar diliyorum. Tabi İskenderun’a hizmet etmek için yola çıkmış arkadaşlarımızı bugün tek tek ziyaret ettik. Ve hepsine başarılar diledik. Bu seçim gerçekten burada bir şölen havasında gideceği umudundayım. Bütün arkadaşlarımız olgunluk içerisinde bu seçimi götürecekler. Tabi ki ciddi bir yarış içindeler. Bu yarışta iyi koşan kazanacak. Umut ediyoruz ki İbrahim Gül hepsinden genç. Daha iyi koşar daha çabuk ipi göğüsler diye düşünüyorum. İbrahim Gül bizim kendi evladımız gibi hiçbir zaman ayırım yapmadık. Başka partilerden bile olsak her zaman bir ağabey kardeş ilişkisini devam ettirdik. Hiçbir zaman ayrı Görmedik İbrahim Gül’ü ben aynı zamanda Gül’ün nikâh şahidiyim ve bizim eniştemiz. Siyasi partiler elbette ki seçimlerin önemli aktörleri ama bu yerel seçimlerde siyasi partilerden daha çok kişileri o beldeye vereceği hizmetler, projeler daha önem taşımaktadır. Onun için daha iyi projelerle bu toplumu daha iyi motive ederek, toplumun birliğini ve beraberliğini daha iyi sağlayarak ve İskenderun’u daha iyi yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için mücadele verdiklerini görüyorum. Bütün aday arkadaşlara başarılar diliyorum ve Sayın İbrahim Gül’e de başarılar dileyip ipi göğüslemesini temenni ediyorum” açıklamalarına yer verdi.

 

 


Dingil'e ve Gül'e başarılar diliyorum videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş