Skip Navigation Links

“Lütfü Savaş Kendisini Kandırıyor!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’ın Kırıkhan ilçesinde düzenlediği mitinge on binler katıldı.

Politika   A+a-

 

    İlk olarak Kırıkhan Yörükler Mahallesinde halka seslenen Mete Aslan’a MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Ahrazoğlu ile MHP Kırıkhan ilçe yönetimi de eşlik etti.

 

    “Her şey Ortada”

 

    Halkın sevgi selinden miting alanına geçişte zorluk yaşayan Mete Aslan, yaptığı konuşmasında gittiği yerlerde referans olarak Antakya’yı işaret eden Antakya Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kendi kendini kandırdığını söyledi.

    Antakya’da yol düzensizliğinden halkın isyan noktasında olduğunu savunan Mete Aslan; “gittiği her yerde Antakya’dan bahsediyor. Merak ediyorum! Acaba Lütfü Savaş Antakya’ya ne verdi? Yahu her şey ortada buyurun gidin Antakya’ya. Görün bakalım Antakya’nın halini. Yollarda ki düzensizlik vatandaşı isyan noktasına getirdi” dedi.

 

    “Seçim Süreci Yaklaşınca Projeler Havada Uçuşuyor”

 

    Konuşmaları sık aralıklarla ‘Büyük Başkan, Efsane Başkan’ diye kesilen Mete Aslan, Kırıkhan’da bugüne kadar yapılmayan yatırımların seçim sürecinde birileri tarafından projelendirilip vaat haline getirildiğini savundu. Aslan; “Kırıkhan’a bugüne kadar ne yapıldı. Birçok eksikliğin daha yeni projelendirildiğini görüyoruz. Neden! Şimdi mi aklınıza geliyor… Tabi seçim süreci yaklaşınca halka nasıl vaatler veririz diye projeler havada uçuşuyor. Bakın! 11 yılda Kırıkhan’a hizmet konusunda tek bir adımı bile atmak istemeyenler şimdi projelerden bahsediyorlar. Ben inanıyorum ki halkımız artık bu olanların farkında. Ve gereken cevap 30 Mart günü sandık başında verilecektir. MHP ile bu ülkeye hizmetin nasıl edildiğini göstermenin vakti geldi. Bir de sürekli iktidarı arkamıza alalım diyorlar. Yahu niye hükümet hepimizin hükümeti değil mi? Ben demokratik hakkımı başka bir partiden yana kullanınca hizmetten yoksun mu kalacağım yani. İnanmayın bunlara ” dedi.

 

   “Bizleri Ayrıştırmaya Çalışanlara Cevabımızı Sandık Başında MHP İle Verelim”

 

   Yörükler Mahallesinin ardından Kırıkhan Merkez’de düzenlenen etkinlikte ise adeta izdiham yaşandı. Yüzlerce İnsanın Karşıladığı alanda konuşan Mete Aslan, Hatay’da ki birlik ve beraberliğin birileri tarafından bozulmaya çalışıldığını ancak buna hiçbir zaman izin verilmeyeceğini belirterek; “bizler Hatay’da hoşgörünün en büyük örnekleriyiz. Burada birçok din ve mezhepten olan kardeşlerimiz ile birlikte yaşıyoruz. Bugüne dek bizim bu birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlarsa da Hatay halkı gereken cevabı vermiştir. Şimdi bizi bu ayrıştırmaya çalışanlara cevabımızı birlik ve beraberlik ile vermemizin vakti gelmiştir. Gelin bu birlik ve beraberliğimiz ile Milliyetçi Hareket çatısı altında toplanalım. Ve sandık başında bizi ayrıştırmaya çalışanlara cevabımızı verelim” diye konuştu.

 

    “Tek Bir Projem Var O da; ‘Halka, Hakka Hizmet’”

 

    Tek bir projesi olduğunu onunda hakka, halka hizmet olduğunu söyleyen Aslan; “bakın ben gittiğim her yerde şu benim projem bu benim projem demiyorum. Elbette projelerimiz var. Ki benim İskenderun’da yıllar önce hayata geçirdiğim projeler bugün birileri tarafından farklı ilçeler için projelendiriliyor. 15 yıl boyunca İskenderun’da belediye başkanlığı yaptım. Ben iktidarın gücü ile hizmet yapmadım. Uzman kadromuz ile İskenderun’un mimarı olduk. Bugün bu kadro ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına talibim. Ben bu ilçeye şu kadar hizmet gelecek diğer ilçeye de bu kadar hizmet gelecek demiyorum. Hatay’da tüm ilçelere eşit düzeyde hizmet gelecek. Belediyecilik benim işim. Hatay’da belediyecilik hizmetleri için oylarınıza talibim” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet