Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“MHP İpi Tek Başına Göğüsleyecek”

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan,30 Mart 2014 yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

Politika   A+a-

 

   Yayladağı İlçesinde yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Mete Aslan, esnafın sorunlarını dinleyip halk ile buluştu.

 

   “MHP İpi Tek Başına Göğüsleyecek”

 

   MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’a, MHP Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş, Yayladağı Belediye Başkanı ve MHP Yayladağı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Dağıstanlı ile çok sayıda partili eşlik etti. Yayladağı ilçesinde sırasıyla Şenköy, Yeditepe, Karaköse, Dağdüzü, Yukarı Otçular, Bozlu ve Kışlak köylerini ziyaret eden Mete Aslan’a yoğun ilgi gösterildi.

 

   Yayladağında bulunan vatandaşların belediye hizmetlerinden memnuniyetini dile getirdiğini ifade eden Mete Aslan, memnuniyetin devamı için MHP Yayladağı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Dağıstanlı’yı işaret edip güzel günlerin yakında olduğunu söyledi.

 

   Yayladağı şehir merkezinde yüzlerce vatandaşın karşıladığı Mete Aslan, halka hitaben yaptığı konuşmasında mevcut belediye başkan adaylarının ikisinin de AKP’li olduğunu ifade edip MHP’nin tek başına bir mücadele içerisinde olduğunu ve bu mücadeleden başarı ile çıkıp ipi tek başına göğüsleyeceklerini söyledi.

 

   “Amanos Tüneli BOP Oyunu!”

 

   Eski Adalet Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in çılgın proje olarak nitelendirdiği ‘Amanos Tüneli’ projesinin Büyük Ortadoğu Projesinin bir oyunu olduğunu söyleyen Aslan; “bu yıllar önce iktidar partisinin doğu’da yaşayan vatandaşlarımıza sizi denizle buluşturacağız sözünün uygulanmasıdır. Sürekli olarak istihdam alanından bahsediyorlar. İnanmayın! İşsiz gencimiz kalmayacak diyorlar. İnanmayın! Sürekli olarak bir ayrıştırma içerisinde projeler üretiliyor. Bizler Hatay’a bir bütün olarak bakıyoruz. Her ilçemize eşit hizmet anlayışı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Takdir sizin. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin” şeklinde konuştu.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş