Skip Navigation Links

Bakan Sadullah Ergin İskenderun'da

Adalet Bakanı Sadullah Ergin memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesinde Gazze'de İsrail askerleri tarafından şehit edilen Cengiz Akyüz'ün ailesini ve 6 a

Gündem   A+a-

Adalet Bakanı Sadullah Ergin memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesinde Gazze’de İsrail askerleri tarafından şehit edilen Cengiz Akyüz’ün ailesini ve 6 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti.

Bakan Sadullah Ergin Katolik Kilisesine yaptığı ziyaretin ardından İsrail askerleri tarafından Mavi Marmara gemisinde şehit edilen Cengiz Akyüz’ün İsmet İnönü mhallesindeki evinde kurulan taziye çadırında Akyüz ailesini ziyaret etti.
Akyüz’ün oğlu Furkan ve Babası Bahattin Akyüz’e taziye dileklerini ileten Bakan Ergin okunan Kuran’ı kerimi dinledi ve şehitlerimiz için yapılan duaya eşlik etti. Bakan Ergin daha sonra Deniz İkmal Destek komutanlığında PKK saldırısında yaralanan iki askerin tedavi gördüğü İskenderun Devlet Hastanesine gitti. Burada yaralı iki askeri ziyaret eden Bakan Ergin hastane çıkışında yaptığı açıklamada yaralı askerlerin sağlık durumları’nın iyi olduğunu ve kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklarını söyledi. Bakan Ergin daha sonra, olayla ilgili bilgi almak üzere Deniz İkmal Destek komutanlığının bağlı bulunduğu Deniz Üs komutanlığına geçti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet