Skip Navigation Links

İşçi Partisi’nden CHP ve MHP’ye Çağrı; “Gelin Birleşelim”

İşçi partisi İskenderun ilçe teşkilatında Belediye Başkan adayı tanıtım açıklaması gerçekleştirildi.

Politika   A+a-

 

    Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında söz alan İlçe Başkanı Fatih Şirin,‘Türk Bayrağı Altında Toplanarak, Atatürk’te Birleşen Türk Milleti, iktidar olmak istemektedir. Halkımızın iktidar talebine yanıt vermek, görevimizdir” dedi. İşçi Partisi olarak bütün güçleri birleşmeye davet eden Şirin Ak Parti hükümetinin milli hükümetin kurulumu ile yıkılabileceğini söyledi.

 

    “Türkiye – Suriye Kardeştir”

 

   Şirin; “Dağılmakta olan AKP iktidarını yıkacak ve Milli Hükümeti kuracak kuvvetleri bir araya getirmek görevi, önümüzdedir. Halkımız hazırdır. Aslanlı yolda yürümektedir. Aslanlı yolda yürüyenler; İşçi Partisi ile birlikte, halkçısı, milliyetçisi, yani bütün partilerin vatanseverleridir. İşçi Partisi olarak, bu güçleri birleştirmeyi ve Aslanlı yolda yoldan iktidara yürümeyi, kamuoyu önünde CHP başta olmak üzere muhataplarımıza önerdik. Güç Birliğinin son iki yılda başarıları: 16 Eylül Antakya Direnişimiz: Teröristlerin Antakya ve Samandağ’ında cirit atmalarına karşı, ‘’Türkiye-Suriye Kardeştir, Terör Kampları Kapatılsın!’’ etkinliğimiz, Antakya halkının büyük desteğiyle ile başarıya ulaşmıştır.13 Aralık, 8 Nisan,5 Ağustos’ta Silivri zindanlarını Güç birliği ile kuşattık. 29-Ekimlerde Ulus Meydanında Tayyip-Gül-Gülen yobaz diktasının barikatlarını birlikte yıktık. Mafya-Gladyo-Tarikat Koalisyonunu dağıttığımız Haziran ayaklanması Güç birliğinin eseridir.Tandoğan’dan Taksim’e, Gündoğdu’ya, Hatay’a, İskenderun’a, yurdumuzun dört bir yanında, Cumhuriyet’in meydanlarında ayağa kalkan 10 milyonlar, 10-Kasım’da Aslanlı Yol’da yürüyen 1milyon 89 bin yurttaşımızı Atatürk’te birleştiren; Güç birliğimizdir.Güç birliği görüşmelerinde CHP’nin tutumu; 3-Ağustos 2013’ten bu güne (25-Ocak 2014) beş buçuk aydan fazla zaman geçti.’’Yetkili kurullarda görüşüp size döneceğiz’’demişlerdi. Bir yanıt gelmedi. CHP’nin ittifak arayışları, Gül – Gülen’e yönelmiş, Aslanlı Yolda yürüyenlerden, uzak durmuştur. İktidarı milletten değil ABD’den beklemektedirler. ABD başkentinde, Büyükelçi sofralarında, Pensilvanya ‘da, hükümet arayışına giren CHP, Atatürk’te birleşmek yerine F-tipi ittifak, Gül ile ortak hükümet, arayışlarını tercih etmiştir.Halkımız seçeneksiz değildir;Sistemin krizi derinleşmektedir. Milletimiz, Tayyip Erdoğan ya da Gül- Gülen arasında, bir tercih yapmak zorunda değildir. Türkiye, ABD- Gladyo planlarına boyun eğmek zorunda değildir. Yenilen ABD, enstrümanları, aletleri, tertipleri, BOP projesi ile derin bir kriz yaşamaktadır. Bu krizi Mafya-Tarikat-Gladyo tertipleri ile Türkiye’ de yaşamaktadır. Bu kriz sistemin krizidir, bu krizin içinden de çözüm çıkmaz.Çözüm;Bu krizden; Atatürk’te birleşerek, Kemalist devrimi tamamlayarak çıkarız. Milletimizi bu programda birleştireceğiz.Belediyelerimizi AKP ve PKK’dan Kurtarmanın yolu;Türk Milletinin kaderi, CHP ve MHP yönetimlerinin iki dudağının arasında değildir. CHP ve MHP ne yaparsa yapsın, biz milli güçleri birleştireceğiz. Güç birliği; Yerel Yönetimleri AKP ve PKK’dan kurtarmanın yegane yoludur.

 

 

   “Milyonlar Artık Değişimden Yana”

 

   Güç birliğini reddedenler, seçim sonuçlarından sorumlu olacaklardır.Bu doğrultuda İskenderun Belediye Başkanı Emilhan Güçlü olup, tüm seçim bölgelerinde belediye meclis üyesi adayı göstereceğiz. Partimizden meclis üyesi adayı olmak isteyen tüm Atatürkçüleri bekliyoruz açıklamasını yaptı. Daha sonra ise İskenderun Belediye Başkana adayı Emilhan Güçlü de İskenderun Belediyese işçi partisi olarak talip olduklarını ve bu yarışta kendilerinin de var olduğunu cumhuriyet yürüyüşlerinde,aslanlı yolda yürüyen milyonların arıtık değişimden yana olduklarının altını çizerek Atatürkçü zihniyet gelecek açıklamasını yaptı.

 


İşçi Partisi’nden CHP ve MHP’ye Çağrı;  “Gelin Birleşelim” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet