Skip Navigation Links

Türk Kızılayı İskenderun Hizmet Merkezi Açılıyor

Van ve Erciş depremleri sonrasında bölge insanının yaralarını sarmak için gayret gösteren Türk Kızılayı, afet yönetimi kapsamında farklı dinamikleri d

Gündem   A+a-

 
 
Van ve Erciş depremleri sonrasında bölge insanının yaralarını sarmak için gayret gösteren Türk Kızılayı, afet yönetimi kapsamında farklı dinamikleri de harekete geçiriyor.
Bu kapsamda, deprem sonrası yurdumuzun farklı bölgelerinde ikamet etmeye başlayan depremzede vatandaşlarımızın da rahatını düşünen Türk Kızılayı, İskenderun’da depremzedeler için “Hizmet Merkezi” açıyor.
 
Depremden olumsuz etkilenen vatandaşlar yurdun çeşitli bölgelerinde misafirhanelere sevk edilirken, Türk Kızılayı da depremzedelere yönelik hizmetlerine bu bölgelerde devam ediyor. Son olarak İskenderun Şubesi’ne ait 7 katlı binanın tadilatı tamamlanarak depremzedeler için hazır hale getirildi. Her türlü konforun düşünüldüğü Hizmet Merkezi’nde misafir edilecek depremzedeler ise açılışın hemen öncesinde merkeze yerleştirildi. 29’u kadın, 17’si erkek, 39’u çocuk ve biri bebek olmak üzere toplam 86 depremzede sıcak yuvalarına kavuşmuş oldu.
 
Mülkiyeti Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’ne ait olan, Van depremi sonrasında ise devir işlemleri yapılan ve tadilatına başlanan 7 katlı bina, 1742 metrekare kullanım alanıyla depremzedelere büyük imkânlar sunuyor. Baştan aşağı yenilenen ve depremzedelerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için donatılan Hizmet Merkezi’nde depremzedelerin her türlü ihtiyacı karşılanmaya devam edilecek.
 
Açılış törenine, İskenderun protokolü, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticiler de katılacak.
 
Tarih : 20.01.2012 (Cuma)
 
Saat : 14:00
 
Adres : Pınarbaşı Caddesi No:6 İskenderun / HATAY
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet