Skip Navigation Links

Hassalılar Mete Aslan'ı bağrına bastı

Hatay MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete ASLAN,Hassa’da yaptığı konuşmada“Allah Hatay’ı kurtarmayı tekrar bizlere nasip etmesin.”dedi.

Politika   A+a-

 

   Hatay MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete ASLAN, 30 Mart 2014 yerel seçimler nedeniyle,seçim çalışmalarına Hassa’da devam etti.

    Beraberinde MHP Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş,Kurtlu Soğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay,Hassa MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa KÖROĞLU ile beraber kalabalık partili arkadaşlarıyla Hassa Merkez ve beldelerde halkla buluştular.

   Hassa halkının yoğun ilgi ve desteği gözlerden kaçmadı.

 

    Hassa MHP Belediye Başkan Adayı,Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu,partililere ve halka hitaben yaptığı konuşmada;

    “Bize burada gönlünü açan Hassalı gönüldaşlarımı selamlıyorum.Alnı ak,gönlü pak Hassalı kardeşlerime,Hassalı büyüklerime ;Bilge insan ve İskenderun’da tarih yazan Efsane Başkan Mete Aslan’ı sizlerle buluşturmanın gurunu yaşamaktayım. Buradaki sevgiyi ve coşkuyu İnşallah 30 Mart akşamı,tekrar yaşayacağız.Sizlere tekrar yaşatacağız.Yeter ki,gönüller bir,duygular bir,ülküler bir olsun.”dedi.

   Hatay MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Mete ASLAN ise yaptığı tarihi konuşmada;

   “Son yıllarda Hatay’da oynanan oyunların herkes farkına varmalıdır.Hatay da gezen bir insan burası Hatay mı? Yoksa yabancı bir ülke mi? Farkına varamıyor.Basiretsiz bir yönetimin sıkıntılarını çekiyoruz.Güzelim Hatay,hoşgörü şehri terör kenti haline getirilmek isteniyor.Ama biz burada oynanan oyunları bozarız.Nasıl ki İskenderun’u yaşanılabilir bir şehir haline getirdik,nefes alınabilir bir kent haline getirdik.Mevla’mın inayetiyle,sizlerin desteğiyle hep beraber bu oyunu bozacağız ve güzel şehrimizi tekrar yaşanılabilir ve özlenen şehir haline getireceğiz.dedi.

   Hatay MHP Büyükşehir Adayı ASLAN;

   “Allah Hatay’ı kurtarmayı,tekrar bizlere nasip etmesin.”diyerek sözlerini tamamlaması dinleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
GÜL 30 Ocak 2014 Perşembe
meteye hakkımı helal etmiyorum,oy yok
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet