Skip Navigation Links

Esnaf Oda Başkanları Anıl Otelin iftar yemeğinde buluştular

İskenderun'un tüm esnaf oda başkanları hayırsever iş adamı Şekip Abacı tarafından Anıl Otelde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun’un tüm esnaf oda başkanları hayırsever iş adamı Şekip Abacı tarafından Anıl Otelde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. 
İskenderun’a yön veren sivil toplum kuruluş temsilcilerinden olan oda başkanları Ramazan ayı dolayısıyla Anıl Otelde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelmenin manevi hazzını yaşadılar.
 
İskenderun’un başarılı ve hayırsever kişiliği ile her zaman halkın takdirini toplayan İşadamı Şekip Abacı, iftar duası sonrası yaptığı konuşmasında, “Bizler iş adamıyız, sizlerse sivil toplum örgütü liderleri olarak ulvi görevler sütlendiğinizi biliyorum. Sivil toplum örgütü liderleri olarak topluma nasıl katkıda bulunduğunuzu toplum için nasıl yönlendirici olduğunuzu biliyorum. Kısmet bu güneymiş. Sizleri ağırlamaktan dolayı çok onur duydum. Ramazan orucu ve iftarınızın kabul olmasını da cenabı Allah’tan diliyorum ve iftar yemeğimize katılan tüm oda başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca iftar yemeğimizin ekmeğini gönderen Fırıncılar Odası Başkanına da teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi.
Esnaf Oda Başkanları ise İşadamı Şekip Abacı’ya vermiş olduğu leziz yemeklerden oluşan iftar için teşekkürlerini ilettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet