Skip Navigation Links

Arapça Müzik Korosu Olarak Türkiye’de Bir İlk Olduk

Muhteşem Gece de İskenderun’da Sanat Dünyası Buluştu TRT Ses Sanatçısı Seda Gökkadar İskenderun’da Musiki Derneğinin Konuğu Oldu

Kültür Sanat   A+a-

 

     İskenderun Belediyesi Musiki Derneğinin Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) konservatuar salonunda düzenlediği konser yoğun bir katılımla gerçekleşti. Düzenlenen konsere 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’da katıldı.

 

 

 

    “Arapça Müzik Korosu Olarak Türkiye’de Bir İlk Olduk”

 

    TRT Sanatçısı Seda Gökkadar’ın konuk olduğu konserde İskenderun Belediyesi Musiki Derneği repertuar ekibi de sahne de ki performansı ile göz doldurdu.

   Gecenin açılış konuşmasını yapan İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Ahmet Öz dernek adına müjdeli bir haber vererek Arapça Müzik korosu ile Türkiye’de bir ilk olduklarını belirtip; “derneğimizin 1985 yılından bu yana bütün çalışmalarını aşağı yukarı izleyen bir kitleyi karşımda görüyorum. Bu çalışmalarda eğer İskenderun Belediyesi Musiki Derneği bir yerlere geliyorsa siz dinleyicilerimizin, izleyicilerimizin büyük faydası olduğunu düşünüyor ve buna inanan bir ekip olarak karşınızdayız. Her Açılış konuşmam da bir başarıdan bahsediyorum. Yine İsmail Kaya adlı kemani mensubumuz keman yapımında yapılan yarışmada dünya da ilk üç sıralamaya girdi. Türkiye birincisi olarak gitti. Yani dünya sıralamasında ilk üç kişiden biri olan arkadaşımızdan bahsediyorum. Şunun da müjdesini vereyim. Arapça müzik korosu ile geliyoruz. Bu da Türkiye’de bir ilk olacaktır” dedi.

   Başkan Ahmet Öz’ün ardından katılımcıların büyük bir keyifle takip ettiği konser repertuar ekibinin müthiş performansıyla sürdü. Sona eren repertuarın ardından sahneye çıkan TRT Ses Sanatçısı Seda Gökkadar, muhteşem yorumlarıyla büyük beğeni topladı. Akşam ilerleyen saatlere kadar devam eden konser Şef Fatih Özeral ve repertuar ekibinin performansı ile geceye damgasını vurdu.

 


 
Arapça Müzik Korosu Olarak Türkiye’de Bir İlk Olduk videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet