Skip Navigation Links

Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdik..

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı esnaf arkadaşlarına vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyor

Ekonomi   A+a-

 

   Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı dört yıllık görev süresi içerisinde yönetim kurulunda yer alan her biri birbirinden kıymetli ve fedakar arkadaşlarıyla birlikte uyumlu bir çalışma süreci yaşadıklarını belirterek; “Esnafımıza öncelikli sözümüz olan yeni bir hizmet binasını yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak 2013 yılında faaliyete soktuk. Artık esnaflarımız mesleklerinin onuruna yakışır bir odada hizmet almanın rahatlığını yaşamaktalar.” dedi.

   Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı yaptığı açıklamanın devamında ise; “Şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize teveccüh gösterip bizlere temsil yetkisi verdiğinizden bu güne kadar sizlere taahhüt ettiğimiz sözleri bir bir yerine getirme çabası içerisinde olduk. Bu anlamda 2013 yılında Oda Binamızı yeni yerine taşıdık. Şu anda 250 m2 kapalı alanda siz değerli esnaf arkadaşlarımıza hizmet vermenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Oda binamızın 450 m2 olan en üst katının 250 m2 lik kısmını siz değerli esnaf arkadaşlarımız için Esnaf Lokali, Konferans ve Seminer Salonu, 200 m2 lik kısmını ise Mesleki Eğitim ve Çıraklık Eğitim Merkezi olarak düzenliyoruz. Bunların yanı sıra Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansına 8 adet proje sunduk. Pazarlama ve Finans, Kariyer ve Kişilik Gelişimi, İş Sağlığı ve Güvenliği ile Narenciye Sektör Raporu projelerimiz tamamlanmış olup diğer dört projemiz ise devam etmektedir. Avrupa Birliği ile iki adet proje yaptık. İş Kur işbirliği ile Aşçılık, Kaynakçılık, Bilgisayar ve Muhasebe kurslarımız tamamlandı.

 

   Esnaflarımızın sicil işlemlerinin tamamı önümüzdeki aydan itibaren odamızda yapılacaktır. Tekel Ruhsatları ise İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde girişimlerimiz sonucu verilmeye başlanmıştır. Çok sayıda banka ile protokol imzalayarak esnafımıza uygun faizli ve uzun vadeli kredi imkanı sağladık. 02 Şubat 2014 Pazar günü Atatürk Parkı Salonunda yapılacak olan kongremizde siz değerli üyelerimizi aramızda görmekten onur duyacağız. Esnaflar arkadaşlarımıza saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet