Skip Navigation Links

Hassa'da Abdurrahman Demirel sevinci...

Hassa Ak Parti’de Abdurahman Demirel sevinci yaşandı.

Politika   A+a-

 

   Dün gece Hassa Ak Parti Adayının Abdurahman Demirel’in olduğu duyumunu alan vatandaşlar,Belediye binası önünde toplanmaya başladı.Abrurahman Demirel’in de Belediye binasına gelmesiyle başkan adaylığı sevinci coşkuya dönüştü.

   Sosyal Paylaşım sitelerinde duyurulan adaylıkla ilgili haberleri okuyan vatandaşların Akbez’e akın etmesi ve kutlama telefonlarının yoğun trafiği,resmi açıklamanın yapılmaması neticesinde yerini,iki saat kadar derin sessizliği bıraktı.

   Listelerin günün son saatlerinde resmi internet sitelerine düşmesiyle,hakim olan heyecanlı bekleyiş yerini coşku ve sevince bıraktı.

   Kutlamaya gelen Aday Adayları Mehmet Karakaya,Selahattin Çolak ve Turgay Demir ; Başkan Adayı Demirel’in ellerini havaya kaldırmak suretiyle birlik beraberlik mesajı vererek,başkanın sevincine ortak oldular.

   Hassa Ak Parti Belediye Başkan Adayı Demirel,partililerine ve sevenlerine yoğun tezahüratlar arasında bir teşekkür konuşması yaptı.

   Aday adaylığı süresinde tatlı bir rekabet yaşandığı,asla kırgınlığın ve dargınlığın olmadığını,bütün arkadaşların Hassa’ya hizmet etmek için aday olduğunu belirterek bir ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

   İki dönemdir Akbez Belediye Başkanlığındaki bilgi ,birikim ve deneyimini Hassa’ya hizmet için görevlendirildiği dile getirerek şunları söyledi.

   “Ben sadece Abdurahman Demirel olarak bir şey ifade etmiyorum.Ben arkadaşlarımla teşkilatımla,halkımla bir şey ifade ediyorum.Bugüne kadar kerameti asla kendimde görmedim.Bundan sonrada görmeyeceğim.Siyaset ekip işidir.Siyaset teşkilat işidir.Biz birlikte geldik bu güne kadar.Bundan sonrada teşkilatımızla,dostlarımızla birlikte olacak.Allah yar ve yardımcımız olsun.Bütün hemşerilerime Saygıdeğer Hassalılara ve Hataylı hemşerilerime bize yükledikleri sorumluluktan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

   Ak Partinin kuruluş yılından itibaren partide Akbez Beldesi’nin kurucu Belde Başkanı olarak görev alan ve son iki dönemdir Beldenin Belediye Başkanı olarak görev yapan Demirel’in teşkilatın içinden yetişmiş,Milli Görüş ruhuyla hareket eden bir siyasetçi olduğu herkesin malumu.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet