Skip Navigation Links

Yetişen:Dörtyol Hatay içinde önemli bir yere sahip..

Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ahmet Yetişen geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri olağan kongrenin ardından ilçe ziyaretleri y

Gündem   A+a-

 

   Bu kapsamda dün Dörtyol’a gelen HGC Başkanı Ahmet Yetişen’i İlk Kurşun ile Marka Şehir Gazeteleri İmtiyaz Sahibi ve HGC Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Arıkan Dörtyol girişinde karşıladı.

   Dörtyol sahili Marina Kafede Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Şoförler Cemiyeti Başkanı Yavuz Çelebi, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Yıldırım, MHP Eski İlçe Başkanı Veli Özaktürk, İşadamları Şeyhdavut Gerkes ve Cuma Öğel ile kahvaltıda bir araya gelen HGC Başkanı Ahmet Yetişen; “Tarihi misyonu, kültürel değerleri, tarımsal potansiyeli, coğrafik konumu ve nüfus yapısı ile Dörtyol sahip olduğu değerlere bakıldığında Hatay içerisinde önemli bir yere ve potansiyele sahip. Yerel yönetimler tarafından bu güne kadar yapılan çalışmalar sayesinde yıldızı her gün biraz daha parlayan bir ilçemiz. Hatay basınımızın iki güçlü sesi de bu ilçede yerel dinamikleri harekete geçirmede önemli bir görevi yerine getirmekte. Bugün burada toplumun her kesiminden insanlarla bir arada olma imkanını da bize Dörtyol, İskenderun, Erzin ve Payas’ı temsilen yönetimimizde yer alan Ali Rıza Arıkan bey sağlamış durumda. Kendisine ve teşriflerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

   Ali Rıza Arıkan’da yaptığı açıklamada; “Değerli başkanımız adı Hatay olan Gazeteciler Cemiyetimizde ilçeleri de önemsediğini göstermek adına yönetim kurullarında bize de yer vererek hem şahsımızı, hem de ilçemizi onurlandırmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Farklı görüşlerden, farklı siyasi bakış açılarından, farklı kulvarlardan olabiliriz. Ama hepimiz aynı ilçede bir arada yaşıyoruz ve yaşadığımız alanı en müreffeh, en yaşanılabilir hale getirmek hepimizin ortak görevi. Siyasi görüşte, kültürde ve fikirde birleşmeyebiliriz. Ama ilçemizin menfaatleri için bir olmak, ortak hareket etmek, istikbalimizi doğru temeller üzerine kurmak mecburiyetindeyiz. Bu gün burada bile rengarenk çiçeklerden oluşan bir çiçek demeti var. Katılımlarından ötürü tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

   Birlikte yapılan kahvaltıda ilçenin siyasetinden sanayisine, tarımından tarihine kadar bir çok konu masaya yatırıldı ve görüşüldü.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet