Skip Navigation Links

Aday Kim Olursa Olsun Biz Kenetlendik!

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları esnaf ziyaretinde bulundu.

Gündem   A+a-

 

 Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları esnaf ziyaretinde bulunarak ‘aday kim olursa olsun biz kenetlendik’ mesajı verdiler. İskenderun Şehit Pamir Caddesinde esnaf turuna çıkan Vekil Karasayar ile aday adayları E -5 Karayolu üzerinde bulunan esnafları da ziyaret ettiler. Ak Parti’de seçim bittiği zaman seçimin başladığını söyleyen Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti’nin hizmetlerini İskenderun’da yaşatmak için mücadele içerisinde olduklarını belirtti.

 
“Ak Parti’nin İskenderun Belediyesi İle Bütünleşmesi İçin El Ele, Omuz Omuzayız”

 

İskenderun Belediyesi’nin Ak Parti ile bütünleşmesi için el ele omuz omuza çalışmalarına devam ettiklerine vurgu yapan Vekil Karasayar; “Biz her zaman olduğu gibi siyaseti halkımızla İskenderunlu hemşerilerimizle birlikte yaparak bu mücadeleyi veriyoruz. Bugünde aday adaylarımız ile başkanımız, arkadaşlarımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde önümüzde ki seçim sürecinde en güzel şekilde değerlendirme çalışmalarını yapıyoruz. Burada ki amacımız, arkadaşlarımız İskenderun’umuzu inşallah bu yerel seçimlerde büyükşehir beraber Ak Parti belediyesini kazandırıp İskenderun’umuzun yıllardır özlemiş olduğu hizmetleri getirmek İskenderun’u dünyanın en güzel şehri yapmak istiyoruz. Çünkü İskenderunlular hizmetin çok fazlasını hak ediyor. Arkadaşlarımızla birlikte bunu el ele, omuz omuza yapacağız. Bu sefer kararlıyız inşallah İskenderunlu hemşerilerimizde bizlere dualarıyla destekleriyle yardımcı olacaklar Ak Parti’nin o güzel hizmetlerini İskenderun’da da yaşatacağız” dedi.

 

 

“Aday Kim Olursa Olsun Biz Biriz”

 

Ak Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Adayının açıklanma noktasında pek fazla süre kalmadığını işaret eden Karasayar bu süreçte mücadelenin birlik beraberlik ile devam edeceğini belirtip; “Aday açıklanma noktasında pek fazla bir süre kalmadı. Her an da olabilir. En geç hafta sonuna kadar açıklanmasını bekliyoruz. Başbakanımızın gelmesi de beklenebilir. Ama bizim hedefimiz, amacımız, birlik beraberlik içerisinde çalışmak. Zaten biliyorsunuz bizde seçim biter seçim başlar. Bizim amacımız seçimden seçime değil vatandaşımızın arasında her gün olup onların dertlerini sorunlarını çözüme kavuşturmak. Zaten hükümetimizin getirmesi gereken hizmetler noktasında da bunu Allah’a çok şükür arkadaşlarımızla eksiksiz bir şekilde yerine getirdik. Bizim sıkıntımız yereldeydi. 100 Trilyonluk yatırımı İskenderun’a kazandırabiliyorsunuz ama bir kaldırımı yapma yetkiniz olmuyor. İnşallah bu yetkiyi aldığımız da bölgemizi sorunsuz bir ilçe haline getireceğiz. Tabi ki biliyorsunuz bakanımız Büyükşehir adayımız. Bu da Hatay için çok büyük bir şans. Büyükşehir adayımızla birlikte İskenderun belediye başkanını Ak Partili yaptığımız zaman ben inanıyorum ki İskenderun dünyanın en gelişmiş, en modern kenti olur” açıklamalarına yer verdi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
yiğit 22 Ocak 2014 Çarşamba
Ya o fotoğrafta olmayan biri aday olursa ?
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet