Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Verilen görevi en iyi şekilde yaparız!

AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan geçmişte verilen görevleri en iyi şekilde yaptığını bugünde yapmaya hazır olduğunu söyled

Politika   A+a-

 

   AK Parti 22. dönem Hatay Milletvekili ve İskenderun belediye başkan aday adayı olan Mehmet Soydan aday belirleme çalışmalarının sonuna geldiği şu günlerde bile durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Dumlupınar mahallesinde mahalle toplantısında halk ile bir araya gelen Mehmet Soydan geçmişte verilen görevleri en iyi şekilde yaptığını ve yine yapmaya hazır olduğuna vurgu yaptı.

 

    Oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Mehmet Soydan kadın ve erkeklerden oluşan kalabalığı yaptığı konuşmada İskenderun'a en iyi hizmet edebilecek kişinin aday gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi. Soydan şöyle konuştu. Bizler İskenderun'da görev almak için yola çıktık yarın en geç öbürgün aday belirlenecek. Bu göreve İskenderun'a hizmet etmek için tecrübelerimize bilgimize güveniyor ve İskenderun'un beklentilerini karşılayabileceğimize inandığımız için yola çıktık. Durmak yok yola devam dediğimiz için bu akşam burada aranızdayız. İskenderunun sınırları artık genişledi. Beldeleri ve köyleriyle İskenderunu yeniden yapılandırarak önümüzdeki yıllarınıda planlayacak şekilde yola çıktık. Rabbim bizler için İskenderun halkı için hayırlı hizmetler yapabileceksek bu görevi temenli ettik. İnşallah bu memlekete hizmet edebilecek bu görevi hak edebilen bir arkadaşımız görev alsın diye bekliyoruz. İskenderun'da geleceğimizi planlayabilecek tecrübe birikimde ve pozisyondayız. İskenderun'a her manada hizmet etmek ve doğru kaynaklarla doğru hizmetleri getirebilmek kavga ederek değil uzlaşıyla hareket ederek hizmet etmek istiyoruz. İskenderun'un haklarını korumak için , haklarını koruyabilmek için zadece kavga ederiz. Yoksa kendimizi tatmin etmek için asla kavga etmedik. Halkın çıkarını memleketin çıkarına olacak şekilde bizler kavga ettik. Zaman zaman Soydan dik başlıdır,masaya vuruyor sert diyorlar. Biz kendimiz için hiç masaya vurmadık, değişik dönemlerde aday adayıda olduk aday gösterilmediğimizde çekilip kenarda beklemesinide bildik, bize görev düşen yerlerde seçim çalışması yapmayıda bildik, dolayısı ile bizim dikliğimiz halkımızın ve İskenderun'un çıkarı içindir. Bizler koltuklara gelmek için değil o koltukların hakkını vermek için memleketin yararına işler yapmak için o makamlara gelmek istiyoruz. İçinizden biri olduğumuzu asla unutmadığımız makamları her zaman insanımız için kullandık. O koltuğa gelecek insanın İskenderunun çıkarlarını savunacak biri olmasını istiyoruz biz bunun için bu yoldayız" dedi.

 

   AMANOS TÜNELİNE PKK TÜNELİ DEMEK VİCDANSIZLIKTIR

 

 

Mehmet Soydan konuşmasında Hassa Amanos tünel projesiyle ilgili gündemde yapılan eleştirelerede cevap verdi. Amanos tünelinin bölgede yatırım alanı kalmaması nedeniyle yapıldığını ve bölge insanınına iş istihdam kapısını açacağını belirten Mehmet Soydan şöyle konuştu. "Birileri diyorki bu tünel PKK için yapılıyor, Allah'tan korkmak lazım insaf ölçüsünde olmak lazım ve bir şey söylerkende biraz aklı ile vicdanı ile tartmak lazım. Bu tünelin memleketin kalkınması yeni yatırımların önünün açılması ve bölge insanına iş imkanı sağlanması için yapıyoruz bu açık ve net ortada iken 40 bin tönüm arazi tahsisi yapılmış iken çıkıp bu şekilde vicdansızca konuşmak ve yapılan hizmetlerden başka anlamlar çıkartmak böyle bir şeyi kimseye yakıştıramıyorum. Bu ülkede söz değil karar milletindir. Bu millet kimi getirip kimi götüreceğini çok iyi biliyor" dedi.

 

 

    SU BAĞLANTI ÜCRETLERİNİN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

 

    Mehmet Soydan vatandaşların İskenderun belediyesinin aldığı su bağlantı ücreti paralararı ile ilgili sıkıntılarını dinleyerek onlara bilgiler verdi. Soydan aday olup seçilmesi halinde bu konunun gözden geçireleceğini ve vatandaşın derdinin çözüleceğini söyledi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş