Skip Navigation Links

Parti olarak 30 mart yerel seçimlerine hazırız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Antakya Uzun Çarşı Esnafı ile bir araya geldi.

Politika   A+a-

 

   Ayakkabıcılar Çarşısı ile başladığı Esnaf ziyaretlerini çarşı içinde dükkân dükkân dolaşarak tamamlayan ve bir ara Ahmediye Camii avlusunda mola verip, işyeri sahipleri ve vatandaşlarla sohbet eden Aslan, ziyareti takip eden gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

    30 Mart Yerel Seçimleri \'ne Parti olarak hazır olduklarının altını çizen Aslan, bu konuda şöyle konuştu:

   “30 Mart Yerel Seçim çalışmaları, Milliyetçi Hareket Partisi ve Mete Aslan için çok iyi gidiyor. Bu konuda kamuoyu araştırmalarını takip edin, nereye gittiğimizi ve nereye varacağımızı daha iyi görürsünüz. Bu anlamda çok ümitliyim çünkü vatandaşlardan çok yakın ilgi ve alaka görüyorum. Şunun altını çizmem gerekirse, belediyecilik benim mesleğim ve bu meslekte neler yapabildiğim konusunu da ispatlamış biriyim. Artık bundan sonra, Antakya ve bütün Hatay\'a hizmetlerimizi götürmek için varız, bunu da dostlarımıza anlatmak için geldim buraya. Bizde ayrışmak yok, bütünleşmek var. Hatay\'ı da birlik ve beraberlik içinde buluşturacağız. Moralimiz çok iyi. Ben kendimi kazanmış olarak kabul ediyorum.”

      BUNU SÖYLEYEN İKTİDARDIR

     Son dönemde, belediyenin muhalif bir partiye geçmesi halinde, mevcut hizmetlerin ve olası yatırımların duracağına ilişkin yapılan değerlendirmeleri de yorumlayan Mete Aslan, bu konuda sert konuştu:

     “Bunu söyleyen iktidardır. Ama şunu bilmek ve söylemek gerekiyor, iktidar sadece kendi adamının iktidarı mı yoksa Türkiye Cumhuriyeti'nin iktidarı mı? Eğer sadece kendi adamının iktidarı ise, ölümüne onlarla mücadele edeceğiz. Kimseden bu anlamda korkumuz yok. Hükümetse hükümetliğini bilecek, çünkü herkesin hükümetidir. Kusura bakmasınlar. O zaman bütün partiler kapılarını kapatsınlar, padişahlıklarını ilan etsinler, bakın o zaman bu Millet onlara ne diyecek? Ne demek yatırım yapılmayacak! Öyle şey olur olur mu?”

     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Kurtuluş Caddesi çıkışına kadar süren esnaf ziyaretlerinde herkesle bir araya gelmeye ve bir araya geldikleriyle de sohbet etmeye özen gösterirken, yaptığı esprilerle de oldukça neşeli bir imaj sergiledi.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet