Skip Navigation Links

Sosyal Yardımlaşma Derneği Hizmete Devam Ediyor

İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Engelli iki vatandaşımızın daha yüzünü güldürdü.

Gündem   A+a-

İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, engelli vatandaşlarımıza destek verilmesi amacını taşıyan yardım hizmeti kapsamında engelli iki vatandaşımıza motosiklet hediye edildi.


Yaklaşık maliyetinin 2.500 TL olduğu ve plaka tescil masraflarının da İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yapılacağı öğrenilen engelli motosikleti, İskenderun Esentepe Mah. Ş.Mehmet Türkseven caddesinde ikamet eden 36 yaşındaki Selvi Kılcılar ve Muradiye Mahallesinde ikamet eden 35 yaşındaki Ramazan Mandal'a, kaymakamlık önünde İskenderun Kaymakamı Cemil AKSAK ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım tarafından teslim edildi. Engelli iki vatandaşımızı sevindiren İskenderun Kaymakamı, sosyal yardımların tüm hızıyla devam edeceğinin sinyalini verdi.
Motosiklet sahibi olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden engelli vatandaşlar Kaymakam Cemil Aksak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim yıldırım’a yardımlarından dolayı teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet