Skip Navigation Links

Bu Seçimde Geleceğimizi Belirleyeceğiz

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan; “Hatay’da Bütünlüğü Sağlayacak Tek İsim ‘Sadullah Ergin’ dedi.

Politika   A+a-

 

   Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi mahalle toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Yıldırım Tepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Soydan’ a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

   “Bu Seçimde Geleceğimizi Belirleyeceğiz”

   Yaklaşan yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Hatay Büyükşehir’ de bütünlüğü sağlayacak ve hizmetlerin devamını getirebilecek tek ismin Sadullah Ergin olduğunu söyledi. İskenderun’a büyük hizmetler alma noktasında Büyükşehir Belediyesinin önemine dikkat çeken Soydan; “Ülkemizde ki seçimler inşallah milletimizin geleceğini, ülkemizin geleceğini daha iyi noktalara, daha iyi yerlere getirir. Bu duygularla, bu temennilerle çocuklarımızın geleceği, insanlarımızın geleceği daha iyi olur inşallah. Elbette İskenderun’da seçimler yapılacak. Büyük şehir de seçimler yapılacak. Tabi ki herkes mahallesinde muhtarını seçecek, belediye meclis üyelerini, İskenderun belediye başkanını, büyükşehir belediye başkanını seçecek. 4 tana oy kullanacağız. Elbette yaşadığımız yer önemli mahalle muhtarlarımız günlük işlerimizde bizim için önemli. Burada ki yerel yönetim önemli Büyükşehir belediye başkanlığı da hepimiz için çok önemli. Şehrimizin geleceği için, Hatay’ın geleceği için büyükşehir belediyesi çok önemli. Çünkü İskenderun’da sizin günlük temel hizmetlerinizi yapar iken belki sıkıntılar olmayacak. İskenderun’dan bunları yapacağız. Ama şehrimizin dönüşümü noktasında, İskenderun’un büyük hizmetleri alma noktasında büyükşehir in bütçesinden yararlanacağız. Ve belli kararlarımızı büyükşehir meclisine, büyükşehir başkanına götürerek onaylatacağız. Vatandaşımız gelip işlerini İskenderun Belediyesinden halledecek ama biz şehrimizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini büyükşehir’den alınacak kararlarla belirleyeceğiz. Bu seçim bu süreç çok önemli bu sürecin duyarlılığını hepimizin taşıması gerekiyor. Bu seçimi yapar iken aynı zamanda hizmetle beraber bu şehrin kardeşlik ortamının, huzur ortamının devam edebileceği bir yönetim anlayışını da kurmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. Ergin’in tecrübesi ile Hatay’ı idare edecek tek isim olduğuna vurgu yapan Soydan; “ Biliyorsunuz Ak Parti’nin Büyükşehir Adayı bürokrasi değil ama parlamento, bakanlık tecrübesi olan bir arkadaşımız. Yıllardır Hatay’da siyaset yaptı. Bakanlıkla bunu çok önemli noktalara taşıdı. Türkiye’nin sorunlarının çözümünde de çok önemli hizmetlerde bulundu. Bilgisi, birikimi ve tecrübesi olan bir arkadaşımız. Burada hem yerel hizmetlerin hem kamu hizmetlerinin Ankara’dan gelecek hizmetlerin Hatay’a devam edecek yatırımları takip edebilecek noktada birisi Sayın Ergin. Hatay’ın barışını, huzurunu sağlamak için Hatay’a katkı sağlayabilecek tek isimdir” dedi.


Bu Seçimde Geleceğimizi Belirleyeceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet