Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yoksa Aday Paraşüt mü!

Sadullah Ergin’le Özel Bir Toplantı Yapan Aday Adaylarının Moralsiz İfadesi;

Politika   A+a-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde ilçe belediye başkan adayları için yaptığı istişare toplantısının ardından Eski Adalet Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Hatay’da ilçe belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi. Ani bir kararla neticesinde gerçekleşen toplantıya Hatay’da ki tüm ilçe belediye başkan aday adayları katıldı. Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarının tamamının katıldığı istişare toplantısı Dörtyol Fourway Otel’de gerçekleşti.

AKP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran;

“Umuyoruz ki Aday Bu Arkadaşlarımızdan Biri Olacak”

Sadullah Ergin başkanlığında tüm ilçelerin belediye başkan aday adayları ilçe isimleri ile odaya çağrıldı. İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarının heyecanla içeri girdiği toplantıda moralsiz bir şekilde toplantı salonunu terk etmeleri ise dikkat çekti. 8. Gün Haber’in an ve an takip ettiği gelişmelerde Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran’ın adayın listede yer alan aday adayları haricinde bir isim olmaması görüşünde bulunduğu öğrenildi. Yaran’ın bu çıkışı toplantı odasında bulunan İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarınca da olumlu karşılandı. Yaklaşık olarak yarım saat süren toplantı sonrasında bir bir odayı terk eden aday adaylarının moralsiz çıkışı ise akıllarda soru işareti uyandırdı. Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı’nın ‘Paraşüt Aday’ olduğu iddiaları ise toplantı gündemine oturdu. Sona eren toplantının ardından kısa bir açıklama yapan İbrahim Yaran ise ‘umuyoruz ki İskenderun Belediye Başkan Adayı bu arkadaşlarımız içerisinden yer alacak’ diyerek; “Sayın Bakanımız bizimle beraber bu yola çıktığını ve 1999 yılından bu yana bu memleketin bu siyaset yolunda neler gördüğünü bize anlattı tekrar hatırlattı. Bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde olmamızın mutlaka ve mutlaka erdemli bir durum olduğu memleketimizin bugün ki şartları icabı önemin birazcık arttığını ifade ettiler. Bizde Sayın Bakanımıza 9 aday adayımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde olacağımızı ve mutlaka İskenderun ve Hatay seçimlerimizi lamaya söz verdik. Allahın izniyle bu sözümüzü de yerimize getireceğimizden eminiz. Bu arada Sayın Bakanımız ilçe adaylarımızın İskenderun adayımızın İnşallah Salı günü veya en geç Çarşamba günü öğleye kadar ilan edileceğini bizlere müjdeledi.

Bizde kendilerine teşekkür ettik. Birlik beraberlik içerisinde inşallah bu seçimi alacağımızı, bütün aday adayı arkadaşlarımızın kenetleneceğini hep birlikte ifade ettik. Umuyoruz ve diliyoruz ki bu arkadaşlarımızın içerisinden bir tanesi İskenderun Belediye Başkan Adayı olacak diye temenni ediyoruz” açıklamalarına yer verdi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
TARAFSIZ azzet 21 Ocak 2014 Salı
9 ADAY İÇERİSİNDE GÖZ DOLDURAN BİR ADAY YOK.BÖLGENİN ADAYI HALİL DEMİR,PARAŞÜT ADAY DEĞİL HALKIN GENEL MERKEZDEN TALEBİDİR
fatih 20 Ocak 2014 Pazartesi
Siren calarak gectiler hastanenin onunden, nasil bir terbiyesizliktir bu vatandasa !
son gelişmeler
öne çıkanlar