Skip Navigation Links

Konsere Mete Aslan'ın sözleri damgasını vurdu..

Ülkü Ocaklarının Düzenlediği Konserde Konuşan; MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan; “İskenderun’da ki Mücadelemi İbrahim Gül’e Devr

Politika   A+a-

 

   Ülkü Ocaklarının İskenderun’da düzenlediği Ahmet Şafak Konseri binlerce ülkücünün katılımıyla gerçekleşti. Konsere Mete Aslan’ın konuşmaları damga vurdu. Konuşmasını yapmak üzere sahneye çağrılan MHP Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ü sahneye davet ederek; “15 sene namus gözüyle baktığım İskenderun’a her tepesine koyduğum Türk bayrağıyla bugün Türklük dünyasının İskenderun’da büyümesi için verdiğim mücadeleyi, oturduğum o iğneli koltuğu sizlerin huzurunda İbrahim Gül’e devrediyorum. Karar Türk milletinindir. Biz kazanacağız” dedi. Mete Aslan’ın sona eren konuşması ile Gül, Mete Aslan’ın elini öptü. Gül’ün Aslan’ın elini öpmesi ile sahnede bulunan binler ‘Aslan Bizim Gül Bizim, İl Bizim İlçe Bizim’ sloganları attılar.

 

“Amacımız, Ülkücü Hareketi Ülke Genelinde İktidara Taşımak”

   İskenderun Grand Plaza’da düzenlenen geceye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir ile çevre parti belde yönetimleri ile çok sayıda ülküdaş katıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bir sözünden yola çıkıp ülkü ocaklarının o yolda faaliyetlerine devam ettiğini söyleyen İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir; “ Ülkü ocakları sevgi ile yorulmuş, saygı ile yönelmiş, ahlak ile yoğunlaşmış ve edep ile yoluna odaklanmış ülkü neferlerinin göz nuru milli ve manevi hazinesidir diyen liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bu sözü ile ülkü ocakları olarak faaliyetlerimize aralıksız devam etmekteyiz. İskenderun Ülkü Ocakları olarak koyduğumuz hedeflerin başında İskenderun Belediyesi akabinde Hatay Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyeler yer almaktadır. Gelişen süreç içerisinde bu hedeflerimizi aynı anda gerçekleştirmek ve başarma şansını elimize geçirmiş durumdayız. Bu hedeflerimizin ardından ise amacımız ülkücü hareketi ülke genelinde iktidara taşımaktır” dedi.

    “Tehditlere Boyun Eğmeden Bu Günlere Geldik”

   Aydemir’in konuşmalarının ardından alkışlar ve ‘Başkan Gül’ tezahüratları ile sahneye çıkan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, MHP’nin tehditlere boyun eğmeden bu günlere geldiğini söyledi. Milliyetçi hareketin artık alanlara sığmadığına dikkat çeken Gül; “ Kıymetli dava arkadaşlarım, ülkücü hareketi coşku içinde, heyecan içinde, bu salona sığmamış görünce duygulanmamak mümkün değil. Gerçekten çok mutlu oldum. Bugün salonlara sığmıyoruz. Meydanlara sığmıyoruz. Alanlara sığmıyoruz. Ama milliyetçi ülkücü hareket bugünlere kolay gelmedi. Milliyetçi hareket önüne çıkan engelleri bir çırpıda aşmadı. Yıllardır önümüze çıkartılan birçok oyunu bozarak, yıllardır iktidarı bertaraf ederek oyun içinde oyunları tezgâhları çevirenlerin başına geçirerek milliyetçiliğin yaşaması için, ülkücülüğün var olması için, Türk Milletinin bekası için ödün vermemiz gerekiyordu ve hesap verip birilerin hesap almamız gerekiyordu ve biz bunların bedelini Türk millerinin varlığı için ödememiz gerekiyordu ödedik. Bugünlere gelene kadar hepinizin malumu milliyetçi hareketin önüne birçok engel çıkardılar. Kurşunlarla yok etmek istediler başaramadılar. Zindanlarda çürütmek istediler başaramadılar. Ölümle, şantajla, tehditle, korkuyla doğru bildiklerimizden vazgeçirmek istediler vazgeçirmediler. Bizler tehditlere baskılara boyun eğmeden bu günlere geldik” şeklinde konuştu.

   “İğneli Koltuğumu İbrahim Gül’e Devrediyorum”

Gül’ün hemen ardından sahneye çağrılan MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ise ayakta alkışlandı. Mete Aslan, herkesin tek bir çatı altında Milliyetçi Hareket Partisinde buluşması gerektiğe vurgu yaparak İbrahim Gül’ü yeniden sahneye çağırdı. Aslan; “15 sene namus gözüyle baktığım İskenderun’a her tepesine koyduğum Türk bayrağıyla bugün Türklük dünyasının İskenderun’da büyümesi için verdiğim mücadeleyi, oturduğum o iğneli koltuğu sizlerin huzurunda İbrahim Gül’e devrediyorum. Karar Türk milletinindir. Biz kazanacağız” dedi.

    “Ne Sağ Ne Sol Merkezi Mete Aslan”

   Son olarak konuşan MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ise, “Sağ için AKP diyorlar. Sol içinde CHP var diyorlar. Yahu bunun bir de merkezi var o da Milliyetçi Hareket, Mete Aslan’dır” dedi. Milliyetçi Hareket ile güzel günlerin yakında olduğunu ifade eden Çirkin; “bu millet oynanan oyunları gördü. Yapılan haksızlıklara şahit oldu. Yolsuzluğun kimlere peşkeş çektirildiğini gördü. İnanıyorum ki 30 Mart günü bunun cevabını bir tokat olarak Türk milleti verecektir” diye konuştu. Konuşmaların ardından üniversite ülkücü temsilcilerinin görev değişimi yapılıp ülkücü şehit ailelerine plaket takdimi yapıldı. Son olarak binlerce kişinin sabırsızlıkla beklediği Sanatçı Ahmet Şafak, alkışlar ile sahneye geldi. Sahneye gelir iken hayranlarının yoğun sevgisinden zor anlar yaşayan Şafak, gecenin ilerleyen saatlerine kadar şarkıları ile İskenderunlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 


Konsere Mete Aslan'ın sözleri damgasını vurdu.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mem 21 Ocak 2014 Salı
siyaset işte böyle bir şey...
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet