Skip Navigation Links

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonun da Ödenek Sorunu

Ülke genelinde deplasman giderleri karşılanamayan takımlar,ödenek sorunu nedeniyle Federasyon tarafından ertelenen liglerde maçlarını oynayamıyor

Gündem   A+a-

 

   Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu, tüm ülke genelinde başta İşitme Engelliler 1.Lig olmak üzere diğer liglerde mücadele eden futbol takımlarının deplasman ücreti, harcırah ve ödenek sorununu birkaç haftadan bu yana karşılamamasından ötürü, bu ligde mücadele eden takımların oynayacağı maçlar sorun çözülünceye kadar ileri bir tarihe ertelendi.

 
   Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1.Ligi’nde ilimizi başarıyla temsil eden Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı yöneticisi Nizamettin Gür konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye genelinde liglerde mücadele eden futbol takımlarının yöneticileri olarak sorunun çözümü için Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu yetkilileriyle görüşmek üzere Ankara’dayız. Yapacağımız görüşmeler sonrasında durum netleşecek. Yerel destek anlamında bir sorunumuz yok. Sağolsun Sayın Antakya Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş bizlere tüm imkanları seferber etmiş durumda. Ancak Federasyon ülke genelinde İşitme Engelliler futbol takımlarına fon olarak sağladığı deplasman ve harcırah giderlerini birkaç haftadır ödeyemiyor. Diğer illerde birçok kulüp takımı yerel noktada destek bulamıyor. Bu yüzden ligimiz geçici olarak ertelenmiş durumda. Türkiye genelinden birçok takımın yetkilileri olarak Federasyonla yapacağımız görüşmelerden sonra durum netleşecek. O yüzden geçtiğimiz hafta sonu Van deplasmanında oynayacağımız maç ertelendi. Sorunun en kısa zamanda çözülmesini umut ediyoruz.” dedi.

 

  Başarılı temsilcimiz Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Federasyon tarafından ödenek sorunu yüzünden ligler ertelenmeden önce 1.lig 4.grupta 19 puanla averajla 3.sırada yer alıyordu. Ligde lider Diyarbakır’ın 21, ikinci Elazığ İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın ise yine 19 puanı bulunuyor.

 

 

 

 

Homend Antakya Belediyespor : 64 – İstanbul Üniversitesi : 69

HOMEND ANTAKYA BELEDİYESPOR’UN ŞANSSIZ MAĞLUBİYETİ

 

  Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Homend Antakya Belediyespor ligin 16.haftasında kendi evinde konuk ettiği İstanbul Üniversitesi’ne 69-64 yenildi.

 

  Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi İstanbul Üniversitesi’ne şanssız bir şekilde mağlup oldu.

 

   Maçta temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor’da Maltsi 19 sayı, rakip İstanbul Üniversitesi’nde ise Melisa 17 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncuları oldu.

 

   İlk periyodu 16-14 önde kapatan temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor devreye 1 sayı farkla 33-34 mağlup girdi. Baştan sona başa baş ve çekişmeli geçen müsabakanın 3.periyodu yine 1 sayı farkla 47-48 konuk ekip lehine sonuçlanırken, son çeyrekte üstünlüğü ele geçiren İstanbul Üniversitesi karşılaşmadan 69-64 galip ayrıldı. Temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor ligde 23 puanla ligde 6.sırada bulunuyor.

 

   Homend Antakya Belediyespor önümüzdeki hafta sonu lider Galatasaray Odeabank ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacak. Maç 25 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’te İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Salon: Antakya

Hakemler: Turgut Işık, Yücel Çilingir, Burak Anlatıcı

 

  Homend Antakya Belediyesi: Naile 3, İlsu 7, Melek, Özge Karataş, Maltsi 19, Özge Kavurmacıoğlu, Petronyte 10, Henry 9, Aslı, Gizem, Turner 16

 

  İstanbul Üniversitesi BGD: Emine 9, Nilay, Miray, Cohen 8, Langhorne 14, Osipova 13, Şaziye, Mehtap, Melisa 17, Johnson 8

1.periyot: 16-14

Devre : 33-34

3. periyot : 47-48

 

 

 

 

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi

ANTAKYA BELEDİYESPOR: 0 – PALANDÖKEN BELEDİYESPOR : 3

 

   Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi B grubunda mücadele eden başarılı temsilcimiz Antakya Belediyespor Erkek Voleybol takımı lig maçında geçtiğimiz Cumartesi günü Antakya Spor Salonu’nda Palandöken Belediyespor takımını konuk etti. Rakibiyle maç boyunca başa baş bir mücadele örneği sergileyen temsilcimiz 22-25, 21-25, 24-26 setlerle müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz ligde topladığı 20 puanla 7.sırada bulunuyor.

 

 

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi

KKTC FASTBREAK: 96 – ORJİN ANTAKYA BELEDİYESPOR: 90

 

  Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde kentimizi başarı ile temsil eden Orjin Antakya Belediyespor, 18 Ocak 2014 Cumartesi günü Kıbrıs Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda KKTC Fastbreak takımıyla karşılaştı. Deplasmandaki maçta rakibine karşı başa baş ve çok iyi bir mücadele örneği sergileyen temsilcimiz son çeyrekte tutunamayarak karşılaşmadan 96-90 mağlup ayrıldı. Orjin Antakya Belediyespor ligde 16 puanla 4.sırada yer alıyor.

 

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet