Skip Navigation Links

Hizmetkarlık bizim işimiz!

Hatay Muhtarlar Derneği ve Antakya Merkez Köy Muhtarlar Derneği, Ergin'i Konuk Etti

Politika   A+a-

 

   AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay Muhtarlar Derneği ile Antakya Merkez Köy Muhtarlar Derneği başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. Muhtarlar 30 Mart yerel seçimler öncesinde Sadullah Ergin'in yanında olacaklarını açıkça ifade ettiler.

 

    AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay'da faaliyet gösteren Hatay Muhtarlar Derneği ve Antakya Merkez Köy Muhtarlar Derneği başkan ve üyelerinin konuğu oldu.

    Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Antakya Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Hikmet Hatunoğlu ev sahipliğinde Ottoman Otelde düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Gülen, İl 2. Başkanı Süleyman Tenekecioğlu ve her iki muhtarlar derneğine mensup çok sayıda üye katılım gösterdi.

    Gecenin açılış konuşmasını Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Antakya Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Hikmet Hatunoğlu yaptı. Her iki derneğin başkanı 30 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkatleri çekerek, "Bizler Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Sadullah Ergin'in yanında saf aldık. Hatay'a yapmış olduğu yatırımlar ile Adalet eski Bakanımız ve şimdi Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Sadullah Ergin, Hatay'ı daha güzel günlere kavuşturacağı inancındayız. Bunu ispatlamak üzere yönetim kurulu ve üyelerimiz ile bir araya gelerek böylesi bir toplantıyı tertip ettik. Bunu kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Son 11 yılda köylerimize yapılan yatırımlar ortadadır. Köy olarak şehirden hiç bir farkımız kalmadı. Yolarımızın tamamı parke taş ile donatıldı. Alt yapı, üst yapı çevre düzenleme çalışmaları ile köylerimiz farklı bir renge büründü. Ne zaman başımız dara düşse Türkiye'yi Adalet Bakanlığı gibi önemli bir mevkide yöneten sayın Sadullah Ergin, bizlere her türlü yardımda bulunmuştur. Hizmet adamlılığının yanı sıra kötü günlerimizde her zaman yanımızda bulunan sayın Sadullah Ergin'i Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Bugüne kadar ilimiz genelinde yaptığı yatırımlar ile gönlümüze taht kurmayı başarmıştır. Sayın Ergin, Hatay için büyük bir şanstır. İnşallah 30 Mart günü hizmet bayrağını Büyükşehir burcuna hep beraber dikeceğiz" dediler.

    AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, düzenlenen yemekli toplantıya davet edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sizler önümüzdeki süreci yakinen bilen bu sürecin ehemmiyetine vakıf olan arkadaşlarımızsınız. Hatay tarihinin en önemli seçimleri ile karşı karşıya Geçmişte yapılan hiç bir seçim bugünkü kadar Hatay'ın kaderi üzerinde etkili değildir. Hatay'ın sosyal barışını korumak ve kollamak üzere bizlere büyük görev düşüyor. Reyhanlı hadiselerini hepimiz yakinen yaşadık. Hatay'ı karıştırmak ve insanları birbirine düşürmek isteyen bazı zihniyetler bu şehri kaşımak ve bizleri birbirimize düşürmek istediler. Allah korusun insanlar birbirlerine düştüğü zaman muhtemel çatışmalar, muhtemel gerginlikler ile bu şehri kanatmak istiyorlar. Allaha çok şükür insanlarımız sağduyu ile yaklaştı, bunlara fırsat vermedi, itibar etmedi. Şunu çok net görmemiz lazım, Hatay'ın hizmet alması ile ilgili hiç bir tereddüdümüz yok. Maddi hizmetlerin tamamı, Hatay neye ihtiyaç duyuyorsa onu almak konusunda en ufak bir sorunumuz olmaz. Ankara'nın birikimi, Hatay'ın tecrübesi ile Hatay'ın potansiyelini bir araya katarak Allah'ın izni ile bu şehrin neye ihtiyacı varsa onları yerine getirmek bizim boynumuzun borcudur. Hizmet alma noktasında en ufak zorluk çekeceğimizi düşünmüyorum. Ankara'da neyi nereden temin edeceğimizi, koparacağımızı biliyoruz. 1,5 milyon insanın yaşadığı 15 ilçenin olduğu bir yerleşim yerinde hizmet önemlidir. Ama hizmetten de şu an öne çıkan sosyal barışın temin edilmesi, sağlanmasıdır. Sosyal barışı temin etmek ve sürdürme yolunda önümüzdeki süreçte o iklimi oluşturmak bizlere düşüyor" dedi.

 


Hatay'ı karı karış dolaşan AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin:

Hizmetkarlık bizim işimiz!

 

**30 Mart yerel seçimler öncesinde çalışmalarına aralıksız devam eden gezmedik köy, çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, her gittiği yerde insanların büyük coşku seli ile karşılanıyor.

 

Antakya'nın Bozhöyük, Reyhanlı'nın Kurtuluş, Karacanlık, Kumtepe, Suluköy, Belen'in Ötençay ve Şenbük köyleri ile Kırıkhan Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek halkın büyük teveccühü ile karşılanan AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart tarihinde Hatay'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı seçimlerinin yapılacağını hatırlatarak, "Millete hizmetkarlık yapmak bizlerin işidir. Referansımız yaptığımız hizmetler ve sizlersiniz" dedi.

Hatay'ın hizmetler ile coştuğunu ve Türkiye genelinde hiç bir vilayette yapılması mümkün olmayan hizmetlerin ilimize yapıldığını ifade eden Ergin, "Aynı anda üç ayrı barajın yapıldığı bir vilayet var mı? Hatay genelinde topraklarımızın %16'sı 300-400 metre derinlikten çekilen sular ile sulanıyordu. Artık bunun sonu geldi çok şükür. Önce hayal edip sonra projesini uygulamaya aldığımız barajlar ile topraklarımızın %90'ı sulanmış olacak. Buda çiftçilerimize ekstra iş aş olarak dönecek. Benim çiftçim, benim köylüm artık sulama amaçlı olarak ödediği elektrik parasını ailesine harcayacak. Bu hizmetleri sunmak için dizlerinizde derman olması lazım. Ekonomik ve siyasi istikrarın sağlanması lazım. Çok şükür sizlerin bizlere verdiği vekaletname ile bunları başardık ve sözümüzü tuttuk. Hatay geçmişten gelen alacaklarını tahsil ederek hizmet kervanında yoluna emin adımlarla ilerliyor. Bizler 11 yıldır taş üstüne taş koyuyoruz, dedikodu üretmiyoruz" dedi.

 


AK Parti'ye katılım programında konuşan Sadullah Ergin:

Aramıza hoş geldiniz

 

**30 Mart yerel seçimler öncesinde AK Parti'ye olan rağbet gün geçtikçe artıyor...

 

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, partilerine katılmak isteyen yılların siyasetçilerine "Yuvanıza, aramıza hoş geldiniz" dedi.

Yıllarca ilimizde siyaset yaparak çeşitli mevkilerde görev alan ve başarıları ile halkın büyük teveccühünü toplayan Mustafa Tül, Niyazi Tül ve Ali Tazeaslan takılan AK Parti rozetleri ile resmen AK Partili oldular.

Bozhöyük köyünde düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşma yapan Mustafa Tül, "Yıllar yılı (25 yıl) aktif siyasetin içinde bulundum ve artık kendimi emekli sayarak bir kenara ayrılmıştım. Fakat bugün Hatay'ın içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmanın şart olduğunu düşünüyorum. Bunun da AK Parti saflarında yer alarak başarılacağına inandığım için katılım töreninde yer alıyorum. Allah'ın izni ile AK Parti'yi başarıdan başarıya koşturacağım. Nöbet sırasının artık bana geldiğine inanıyorum. Hizmet yarışında bundan sonra ben ve arkadaşlarım beraber yer alacağız" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, "Artık Hatay'ın, Türkiye'nin selamete ermesi, büyüyen ve daha yükseklere çıkan bu kutlu yolda hizmet anlayışı yürüyüşümüzü tamamlayacağız. Hizmet belediyeciliği bayrağını ay yıldızlı bayrağımız ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin çatısına dikeceğiz. Aramıza katılan değerli siyasetçilerle yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Daha sonra Ergin, AK Parti saflarına katılan Mustafa Tül, Niyazi Tül ve Ali Tazeaslan'a rozetlerini takarak tebrik etti.

 


Ergin, Kırıkhanspor Maçını İzledi

 

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kırıkhan ilçesinde yaptığı ziyaretler çerçevesinde Kırıkhansporlu taraftarları yalnız bırakmayarak ilçe stadına gitti ve sarı-lacivertli takıma destek ziyaretinde bulundu.

Kırıkhan stadyumunda oynanan Kırıkhanspor Erzincanspor maçını izlemek üzere Kırıkhan stadına giden Ergin'e, Kırıkhansporlu taraftarlardan büyük tezahürat yapıldı.

Kırıkhansporlu taraftarlar, bir anda karşılaşmayı bırakarak AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin lehine sloganlar atmaya başladı.

Bu arada Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık, Ergin ve beraberindeki heyetin Kırıkhanspor'u yalnız bırakmayarak gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ergin, Kırıkhanspor kulübü başkanı Hacı Kocacık başta olmak üzere teknik heyet ve sporculara başarılar diledi ayrıca taraftarlara teşekkür etti

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet