Skip Navigation Links

AK Belediyecilik ile güvenli geleceğe

AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Çay Mahallesi’ndeki esnaflarımızla buluştu

Politika   A+a-

 

    AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Çay Mahallesi’ndeki esnaflarımızla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda AK Parti için birlik ve beraberlikten bahseden aday adayı Dönmez, 30 Mart 2014 seçimlerinde istikrarın ve hizmetin devam etmesi için AK Parti’nin seçimden zaferle çıkmasının geleceğimiz için şart olduğunu belirtti.

   Seçim kapsamındaki çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, bu kez Çay Mahallesi’ndeki esnaflarımızla buluştu.

   Sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda sürekli birlik ve beraberlik mesajlarını ön planda tutan Dönmez, “AK Parti’nin yerel de ve genel de yaptığı hizmetler ortada.. AK Belediyecilik ile buluşan yerleşim yerlerini görüyoruz. Çağ atlayarak yaşanabilir hale gelmiş. Ancak Türkiye’de vergi sıralamasında ilk on arasına giren İskenderun ise bu hizmetlerin hiçbirinden yararlanamıyor. Sebebi ise iktidarla buluşamıyoruz. İnşallah bu yerel seçimlerde İskenderun kabuğunu kırıp belediyeyi AK ellere teslim edecek. Bunun için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Hatay Büyükşehir içinde aynı hassasiyeti göstermeliyiz. Büyükşehir ve İskenderun AK Parti’yi göreve getirdiğimizde inanın Hatay’ın önünde kimse duramaz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet