Skip Navigation Links

Arsuz’da Yapılan Denetimlerde El Yapımı 8 Dinamit Ele Geçirildi !

Büyükdere mevki civarında şüpheli görülen iki kişi takibe alınmış ve yapılan takip sonucu 8 adet patlayıcı özelliği olan el yapımı dinamit ele geçiril

Gündem   A+a-

 

Gıda tarım ve hayvancılık il müdürlüğü ekiplerince 09.01.2014 tarihinde yapılan denetimler esnasında Arsuz İlçesi sınırları Büyükdere mevki civarında şüpheli görülen iki kişi takibe alınmış ve yapılan takip sonucu 8 adet patlayıcı özelliği olan el yapımı dinamit ele geçirilmiştir.

 

 

 

Ayrıca, Arsuz ilçesi Gökmeydan Beldesi yol güzergâhında yapılan denetimler esnasında durdurulan bir araç içerisinde yapılan kontrollerde av yasağında olan Dil balıklarının nakli yapıldığı görülmüştür. Kaçak balık nakli yapan şahsa 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu, Su Ürünleri Yönetmeliği ve 3/1 Numaralı Tebliğ gereği gerekli idari para cezası uygulanmıştır.

 

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sn. Aydın TÜFEKÇİ: İlimiz Samandağ ilçesi (Çevlik) ile İskenderun arası Sahil ve yol güzergâhında 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu, Su Ürünleri Yönetmeliği ve bu çerçevede hazırlanan 3/1 Numaralı Ticari Amaçlı Su Ürünlerini Düzenleyen Tebliğ kuralları içerisinde başta patlayıcı maddelerle avcılık olmak üzere gerekli denetimlerin hassasiyetle yapıldığını söyledi.

Kaynak:Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet