Skip Navigation Links

Halkın Nabzını Tutanlar Esnaflarımızdır

İskenderun Esnaf Odası Başkanları Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in konuğu oldular.

Gündem   A+a-

 

   Belediye’nin yeni hizmete açtığı 5 Nolu Sosyal Tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya gelen oda başkanlarına Kaymakam H. Hasan Özyiğit ile İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’da eşlik etti.

   “Görevimiz Vatandaşımızın Yaşamını Kolaylaştırmak”

   İskenderun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin geleneksel hale getirdiği ve esnaf odası başkanlarının bir araya gelip sorunlarını dillendirdiği toplantı bu defa Belediye Başkanı Civelek’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Esnaf odası başkanlarını bir araya toplayan Başkan Civelek’e teşekkürlerini ileten Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, toplantıya katılan Kaymakam Özyiğit’e, ve Emniyet Müdürü Başar’a da teşekkür etti. Belediyenin sosyal tesislerinde esnaf oda temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek ise; “sizlerle birlikte olmak benim için büyük onur meselesidir. Esnaf arkadaşlarım bütün halkını nabzını elinde tutan arkadaşlar. Çünkü bire bir halkla temas halindesiniz. Bizler de elimizden geldiği kadar vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmaya çalışan işler yapmaktayız. Zaten belediyenin esas görevi budur. Ben esnaf oda başkanlarını kendi oto kontrolünü sağlamasına yönelik çalışmaları destekliyorum” şeklinde konuştu.

 

   “Bu Kaynaşma Toplumsal Barış ve Huzurun Teminatıdır”

   2014 Yılının ilk esnaf odaları toplantısında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Cengiz Başar ‘da; “2013 yılında ülkemizde ve şehrimizde yaşanan olumsuz görüntüleri, eylemleri 2014 yılında olmamasını diliyorum. Bundan sonra ki süreçte birlik beraberliğimizin devam etmesi ve huzurumuzun daim olmasını diliyorum” dedi.

   Son olarak konuşan İskenderun Kaymakamı Özyiğit “İskenderun’da güzel şeyler oluyor. Bu dayanışma, bu kaynaşma toplumsal barışında huzurunda temeli ve teminatıdır. Bu anlamda tüm oda başkanlarımızı tebrik ediyorum. Gösterilen bu ilgi alaka biz kamu görevlilerini oldukça mutlu ediyor. Esnaflarımız toplumumuzun tüm kesimleri ile birebir irtibatı olan kurumlar, kuruluşlar, şahıslar firmalardır. Dolayısıyla firmanın, şahsın ve müessesinin nezdinde vatandaşa güven, itibar ve İskenderun’da yaşamanın güzelliği paylaşılıyor. Bu paylaşımda da en büyük katkı hakikaten esnaflarımızın. Bir iş yerine girdiğiniz zaman o iş yeri sahibinin ya da çalışanın durumu, nezaketi, davranışı, size bakışı hakikaten sizde bir güven unsuru oluşturur. Bu göz teması da toplumsal kaynaşma için en temel unsurlardan bir tanesidir. Bizlerde inanıyoruz ki gönüllerde ki güzellik gözlere yansıyor” diye konuştu. Sona eren konuşmaların ardından esnaf odası başkanlarının sorunlarını dile getirdiği ve çözüm aradığı kısa bir toplantı yapıldı.

 


Halkın Nabzını Tutanlar Esnaflarımızdır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet