Skip Navigation Links

Arsuz’un Yıldız’ından Çarpıcı Mesaj!

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, Nazım Culha’nn adaylığının kesinleşmesi sonrası anlamlı bir mesaj yayınladı.

Politika   A+a-

 

   Sosyal Paylaşım sitesi Facebook’ta yayınladığı mesajda “Gün birlik günüdür” mesajı vererek, herkesi CHP çatısı altında bir arada dayanışma içinde olmaya davet eden Yıldız Bor, hem büyük takdir topladı hem de partisinin büyümesi ve iktidar mücadelesine katkı sunmaya devam edeceği mesajını verdi.

   Yıldız Bor’un mesajı şöyle: “Bir süredir devam eden partimizin Arsuz belediye başkan adayı olabilme yarışı neticelenmiş ve Nazım Culha partimizin adayı olmuştur. Bu süreçte belediye başkan adayı olabilmem için benden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Yılardır partimizi daha iyi bir konuma getirme çabalarımız yıllardır devam etmektedir. Bundan sonra da aynı güçle çalışmalarımızın devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Şimdi hep birlikte Nazım Culha için çalışma ve Arsuz'da daha güçlü bir CHP oluşturma zamanıdır. Zaman birlik zamanıdır Zaman çalışma zamanıdır. Zaman AKP'den ülkemizi kurtarabilme zamanıdır. Bu yolda hep birlikte olma ve çalışmak mecburiyetindeyiz. CHP Arsuz Belediye başkan adayı sayın Nazım Culha'yı tebrik ediyor, partimize, Arsuz halkına hayırlı olmasını diliyorum. YILDIZ BOR “

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet