Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Halk Kandırılmaktan, Vaatlerden Bıktı!

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül'ün ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Gündem   A+a-

 

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi kapı kapı dolaşıp ev ziyaretlerini sürdürüyor.

 

    “Vatandaşa Hizmet Geldiği Gibi Esnafımız Kepenk Kapatmıyacak”

 

    İskenderun Çay Mahallesi’nde Adnan İşler’in konuğu olan İbrahim Gül, Türkiye’nin zor günler geçirdiğini söyledi. İskenderun Belediyesi’nin vatandaşların taleplerine cevap veremediğini belirten Gül; “İskenderun’da iktidar olan belediye vatandaşların ihtiyaçlarına ne yazık ki cevap veremedi. Vatandaşlarımızın talepleri karşılıksız kaldı. Bu halk kandırılmaktan, vaatlerden bıktı artık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerek İskenderun’da gerek Hatay’da vatandaşların, halkımızın yüzünü güldürecek hizmetler ile geliyoruz. Çözüm noktası Milliyetçi Hareket” dedi.

 

 

Son zamanlarda istifa eden bakanların yapılan yolsuzluğun Türk milleti yerine yandaşlara yapıldığının göstergesi olduğunu belirten Gül; “her şey ortada. Bu millet artık her şeyin farkında. İnanıyorum ki Türk milleti gereken dersi 30 Mart günü verecektir. Artık bu ülkenin Milliyetçi bir yönetime ihtiyacı var. Bu da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Allah nasip ederse belediyecilik hizmetinin nasıl yapıldığını, vatandaşların taleplerine nasıl karşılık verildiğini bizler halkımızın teveccühü ile göstermek istiyoruz. Yapılacak her hizmet vatandaşımız için, halkımız için olacaktır. Söz veriyoruz, halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Esnafımız kepenk kapatmak zorunda kalmayacak. İskenderun ve Hatay için Türkiye için güzel günler çok yakında” şeklinde konuştu.

 

 


 

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş