Skip Navigation Links

İskenderun'a yakışanı yapacağız...

AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan görev verilmesi ve seçilmeleri durumunda İskenderun'a yakışan hizmetleri layığı ile yapac

Politika   A+a-

 

   AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan bir gecede üç ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. Modern evler, şahin tepesi, ve Denizciler'de vatandaşlarla bir araya gelen Soydan güncel konularda ve İskenderun'un geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

    İlk olarak Medern Evler mahallesinde Dursun Bolattürk'ün evine konuk olan Soydan burada vatandaşların yerel yönetimlerden kaynaklanan sorunlarını dinledi. İskenderun'un iyi yönetilmediğini özellikle içme suyu ile ilgili mMilletvekilliği döneminde kendisinin girişimlerini başlattığı Aslantaş içme suyu projesinin halen tamamlanamadığını belirten Soydan lafla peynir gemisi yürümüyor dedi. Belediyenin temel hizmetlerini vatandaşlara ulaştırmaktan aciz olduğunun altını çizen Soydan yönetim sadece seyrediyor belki kimseye zulmetmiyor ama işte yapmıyor. Biz yerel yönetimlerde hizmetkarlık yapmak için yola çıkıyoruz izleyen değil izlenen olacağız dedi.

 

    SADULLAH ERGİN İLE BİRLİKTE İYİ BİR EKİP OLACAĞIZ

 

   Mehmet Soydan'ın ikinci toplantısı Şahin tepesinde gerçekleştirildi. Soydan burada yaptığı konuşmasında "Hatay'a yerel hizmetler yapılırken genel hizmetleride takip edebilecek bilgi birikim ve tecrübeli bir siyasetçi olan Hatay Büyük şehir belediye başkan Adayı Sadullah Ergin ile birlikte hareket ederek Hatay'ın ve İskenderun'un hizmet alanının genişleyeceği bir yapı içerisinde çalışmayı hedefliyoruz. Sadullah Ergin ile birlikte iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum .Bilgi birikim ve tecrübemiz buna yeter. Allah kısmet ederse halkımızın teveccühünü alırsak ve yola çıkarsak inşallah koltukta oturmaya değil hizmet etmeye geliyoruz şeklinde konuştu.

 

   SURİYE ÜZERİNDEN KİMSE MİLLİYETÇİLİK YAPMAYA KALKMASIN

   Mehmet Soydan'ın üçüncü toplantısı ise Denizciler beldesinde gerçekleşti. Burada Mustafa Sönmez ve Muzaffer Şafak'ın ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Soydan Hatay'da Suriye politikası üzerinden iktidarı yıpratmaya çalışanlara gönderme yaptı. Soydan şöyle konuştu. " Suriye'de halkın taleplerine cevap vermeyen yönetime karşı ayaklanan savaş çıkaran halk orada hakkını arıyor. Bu sürecin barış içinde olması için Türkiye aylarca çabaladı kardeş kavgası olmasın diye çok çabaladı. Ama Suriyedeki savaşın sorumlusu Türkiye gibi gösterilmeye çalışılıyor. Suriyedeki karfaşayı Hatay'a taşımak karıştırmak isteyenler var biz bunların sonuna kadar karşısındayız. Biz savaş ortamından kaçıp bizlere sığınanlara elbette kucak açacağız. Atalarımız nasıl dün muhtaç olana kucak açtı ise bizde bugün aynısını yapıyoruz. Biz zorda olana kucak açan milletiz. Irakta bulgaristanda nasıl kucak açtıysak Suriyeli kardeşlerimizede kucak açmaya devam ederiz rahatsız olanlar varsa varsın olmaya devam etsinler biz kucağımızıda gönlümüzüde açmaya devam edeceğiz" dedi.

 

   HİZMETLERİN KAPISINI AÇACAĞIZ

 

    AK Partinin İskenderun adayının kısa süre sonra açıklanacağını belirten Mehmet Soydan " biz bu yola çıkarken İskenderun halkının hizmetkarlığını yapabiliriz. Siyasi ve idari tecrübemizle hizmetlerin kapısını İskenderun'a açabilecek kapasitedeyiz. Allah bizlere hayırlı edecekse İskenderunlular için hayırlı hizmetlere vesile olacaksak bu görevi talebi ediyoruz. Önemli olan bir koltuğa oturmak değil o koltuğun hakkını vermenin önemli olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet