Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MAR – DER Gazeteciler İçin Eğlence Düzenledi

İskenderun Mardinliler Derneği (MAR – DER) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle İskenderun basını onuruna bir gece düzenledi.

Medya   A+a-

 

   İsa Taş Plaza’da düzenlenen eğlenceye İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İş Adamı Nuri Üysen, İş Adamı Bedrettin Öz, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ahmet Yetişen ile çok sayıda gazeteci katıldı.

   “Amacımız, Yoğun Çalışan Gazetecilerin Bir Nebze Rahatlaması”

 

   MAR – DER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bayar, gazetecilerin çalışma şartlarında ki zorluğu yakından bildiğini ve bu nedenle de böyle bir gece düzenleyerek gazete emekçilerinin bir nebze dahi olsa rahatlamalarını ve gönüllerince eğlenmelerini istediklerini söyledi. Bayar’ın konuşmalarının ardından konuşan Eski Mar – Der Başkanı İş Adamı Bedrettin Öz’de gazetecilik mesleğinin çok kutsal bir görev olduğunu söyledi. Doğru ve tarafsız çalışan gazetecilerin zorluklar içerisinde görevlerini en iyi şekilde icra etmeye çalıştığını belirten İTSO Başkanı Yılmaz ise, kısa bir anekdot okuyarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Görüşlerini açıklamak isteyen gazetecilerinde konuştuğu gece de MAR – DER Başkanı Bayar, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenleri ve gazetecileri plaket şile onurlandırdı. Gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenen basın emekçileri Salih Bayar ve yönetim kurulu üyelerine gece için teşekkür ettiler. Hatay’ın tanınmış sanatçılarından HRT Ekranlarında Güneyin İncisi programını sunan Emirhan ise gece de sahne alarak söylediği şarkılar ile basın mensuplarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

 

 

 

 

 

 


MAR – DER Gazeteciler İçin Eğlence Düzenledi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar