Skip Navigation Links

Sanat Galerisinde Mozaik Eserler Sergilendi

İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde Yusuf Altunay ile Serap Ray Açıkgöz’ün resim ve mozaik eserlerinden oluşan sergisi sanatseverler tarafından i

Kültür Sanat   A+a-

 

   İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’in de katıldığı serginin açılışında konuşan ressam Yusuf Altunay eserlerin üç yıllık emeğin ürünü olduğunu belirterek “Sergide muhtelif teknikte yağlı boya, mozaik, pastel 60-65 adet eser yer alıyor. Serap hanım da 17 yıldır bu işe gönül verenlerden” dedi.

 

    İskenderun kaymakamı Hasan Özyiğit ve İskenderun belediye Başkanı Dr Yusuf Civelek Serginin açılış kurdelesini keserek, Serap Ray Açıkgöz ve Yusuf Altunay’ı kutladı.

 

    Belediye Başkanı Dr. Civelek ise birbirinden güzel eserlerin bulunduğu sergi ile sanat galerisi ve ilçeye değer kattığını ifade ederek “Teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

 

    Kaymakam Özyiğit, sanatın toplumun gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak her iki sanatçının da eserlerini yakından görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Açılış töreninin ardından, sergiyi gezerek çalışmaları inceleyen Kaymakam Hasan Özyiğit ile Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve davetliler eser sahiplerini kutladılar.

 

 

 


Sanat Galerisinde Mozaik Eserler Sergilendi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet