Skip Navigation Links

8. Gün Haber’den Web TV CanlıYayın Hamlesi

Dokuz yıldır aralıksız yayın hayatını sürdürürken, kendini sürekli yenileyen 8. Gün Haber,

Gündem   A+a-

Bölgenin lider yayın kuruluşu olmanın sorumluluğuyla televizyon formatında yaptığı yayınına bir de canlı yayın sürprizi ekledi.

Okuyucularına bir çok yönden kolaylıklar getiren 8. Gün Haber, haber okumak zevkini yaşamak isteyenlerle, zamanı dar olup da sadece televizyon formatında yayını takip edenlere seçenek kolaylığı sağlarken, şimdi de canlı yayınlara başlıyor.

Seçim döneminin kış aylarına denk gelmesi nedeniyle siyasetçilerin mitinglerine gidemeyecek olanların evlerinde veya cep telefonlarından dahi takip edebilecekleri canlı yayınlar yakında başlıyor.

Bölgenin lider yayın kuruluşu 8. Gün Haber’in Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar, yatırımlarıyla okuyucularının beğeni ve güvenine layık olmak gayretinde olduklarını söyledi.

Canlı yayınların tüm önemli konuları kapsayacağını belirten Gökpınar, “Halkımızın bizlere duyduğu güveni yatırımlarımızla taçlandırarak canlı yayın hizmeti vermeye başlıyoruz. Büyük bir mali külfet ve emek gerektiren canlı yayınlar, bizleri tam dokuz yıldır beğeniyle takip eden okuyucularımıza teşekkürümüz olacaktır. Evet ama yetmez şeklinde düşündüğümüz yatırımlarımızla Türkiye’de internet gazeteciliğinde yeni bir çığır açmak gayretindeyiz. Bu yatırımlarımın karşılığını veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve okuyucularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet