Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Binlerce Üyesi Olan Bir Birliğiz

İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Oda Başkanlığı için Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde seçime gitti.

Gündem   A+a-

 

   Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası Seçime Gitti

   HESOB Başkanı Teksöz;

“İskenderun Belediyesi’nden Yer Tahsisi İstiyoruz”

   Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile çok sayıda oda başkanlarının katıldığı Oda Başkanlığı seçimine 3 aday çıktı.

   “Binlerce Üyesi Olan Bir Birliğiz”

   HESOB İskenderun Şubesi için Belediye Başkanı Yusuf Civelek’ten yer tahsisi isteyen HESOB Başkanı Teksöz; “binlerce üyesi olan bir birliğiz. Şu anda bulunan yerimiz sadece yüz kişilik. Sayın Belediye Başkanımızdan ricamız bizlere uygun bir yer tahsisi. Başkan Civelek esnafların yanında olmayı her zaman bilmiştir. Bizim bu ihtiyacımıza da en uygun şekilde karşılık verecektir. Buna olan inancımız tam” dedi.

   “Yasal Prosedür Gereği Ne Gerekiyorsa Yaparız”

   HESOB Başkanı Teksöz’ün ardından esnafların önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Civelek ise; “bizler İskenderun Belediyesi olarak her zaman için esnaflarımızın isteklerine açık olduk. Ve elimizden geldiğince de bu taleplere yasal boyutta karşılık vermeye çalıştık. Bizlerden istediğiniz yer tahsisi için de yasal prosedür gereği çalışmamızı yapıp sizlere en yakın zamanda cevap vereceğiz. Seçimin esnaflarımıza yakışır biçimde olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığı için seçime gidildi. Adaylar arasında uzun yıllardan bu yana odanın başkanlığını yürüten Musa Mert’in yanı sıra Fatih Güneş ile Adem Serdal Karakuş yer aldı.


Binlerce Üyesi Olan Bir Birliğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar