Skip Navigation Links

Huzur, güven ve istikrar için AK Parti demeliyiz

Mehmet Dönmez, İskenderun’un daha yaşanılır, huzur ve refah içinde bir kent olması için iktidarın gücünü arkasına alması gerektiğini söyledi.

Politika   A+a-

 

   AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, İskenderun’un daha yaşanılır, huzur ve refah içinde bir kent olması için iktidarın gücünü arkasına alması gerektiğini söyledi. Bu ülkenin 10 yıl önceki karanlık durumunu her kesin göz önünde bulundurarak “Şu anki yakaladığımız güven ve istikrarı devam ettirmek istiyorsak tek yol AK Parti’dir” dedi.

   AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i seçim çalışmaları kapsamında Orhantepe Mahalle sakinleri ağırladı. Geniş katılımın olduğu toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Bugüne kadar ki yaptıkları çalışmaların tek gayesinin Büyükşehir’i ve İskenderun’u AK Parti çatısı altında birleştirmek olduğuna vurgu yapan aday adayı Dönmez, “Şu an iktidarda son on yılda Türkiye’yi çağ atlatan, evdeki yatalak hastasını kendi çocuklarına bırakmayarak kucak açıp bakan, ülkenin 80 yıllık sorunları bitirip önünü açan, 22 bin kilometre yol yapan, hastaneleriyle, havayollarıyla eğitimiyle insanımızın refah düzeyini arttıran ülke ve millet sevdalısı bir AK Parti var. Bu gücü arkamıza almamız lazım! Konumu ve potansiyeli itibariyle birçok güzelliğe sahip olan İskenderun şuna inanın ki, AK Parti ile mükemmel bir yapıya kavuşacak. Bunun için tek yapmamız gereken 30 Mart yerel seçimlerinde hem Hatay Büyükşehir’de hem de İskenderun’da AK Parti’yi sonuna kadar desteklemeliyiz. AK Parti ile hizmete doyacak güzel İskenderun’umuza vereceğimiz oylarla hep birlikte katkı sunalım” ifadelerini kullandı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet