Skip Navigation Links

Kent Konseyi’nin projeleri sümen altı oldu

İskenderun CHP Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.

Politika   A+a-

 

    ADD İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol, yönetim kurulu ve üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

   CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, yerel ve ulusal siyaseti değerlendirerek İskenderun’u yönetmeye talip olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket edebilecek, parti tabanı ile barışık, CHP’yi kucaklayan, projeleri yaşama geçiren bir anlayışta olacağının mesajını veren Bülent Bozdoğan, “kenti birlikte yönetmek adına yola çıktık” dedi.

   “Kent Konseyi’nin projeleri sümen altı oldu”

    Yerel yönetimlere talip olan insanların sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket etme yeteneğine sahip olması gerektiğini vurgulayan ADD’liler, İskenderun’daki sivil toplum kuruluşlarının dernek başkanları ve yöneticilerinden oluşan geniş katılımlı olarak hayata geçililen “Kent Konseyi”nin işlevinin sadece proje hazırlamaya kadar sürdüğünü, ancak yaşama geçirilmeden sümen altı edilmesini önemli bir eksiklik olarak dile getirdiler.

   “Başkanı parti mutfağından gelmeli, CHP’nin militanı gibi çalışmalı”

   ADD İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol, “Bir kenti yönetmek kadar Belediye Başkanının partisine sahip çıkmasının da önemli” olduğunu söyleyen ADD İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol, “Belediye başkanı parti mutfağından gelmeli, CHP’nin bir neferi gibi çalışmalı. Partisiyle barışık olmalı” dedi.

   Atatürkçü gençlerin yetişmesi için sivil toplum örgütlerinin başarılı çalışmalara imza atması gerektiğini belirten ADD Şube Başkanı Akyol, “Ülkenin içinde bulunduğu gidişatın da kaygı verici olduğunu görüyoruz. Atatürk’ün ilke ve devrimlerine her zamankinden daha çok sahip çıkmalı” dedi.

    ADD İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol ve ADD’liler, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan’a çalışmalarında başarılar diledi.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet