Skip Navigation Links

Beni Sakın Kaybetmeyin Bir Daha Asla Bulamazsınız

Antakya Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Yelken Kulübünde gaz

Politika   A+a-

 

    Sabah kahvaltısının yapıldığı toplantıya CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ile diğer ilçe başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.

   “Sadullah Ergin’le Fikirlerimiz Uyuşmuyor”

   Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantı da CHP soruları yanıtlayan Lütfü Savaş, Eski Adalet Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ile 3,5 yıldan bu yana fikirlerinin uyuşmadığını söyledi. Kısa bir anekdot örneği veren Savaş; “beni sakın kaybetmeyin. Beni bir daha asla bulamazsınız” dedi.

   “Mete Aslan Abimiz”

   Savaş; “Biz 3,5 yıldır Sadullah Ergin’le aynı şeyleri düşünmediğimizin farkındayız. Olay sadece Büyükşehir hadisesi değil. Olay güven hadisesi güven. 3 tane bir ateş bir su bir de güven bir kokteyle tanışmışlar. Ondan sonra birbirlerini çok sevmişler. 15 – 20 gün arkadaşlık yapmışlar. Ama çok konuşmuşlar. Su demiş ki ‘ben bir seyahate çıkacağım. Sizi dönüşte bulmam diye çok korkuyorum. Nasıl yapacağız.’ Ateş demiş ki ‘hiç korkma. Git – gel dönüşte bak gökyüzüne nerde duman varsa altında ben varım.’ Su demiş ki ‘ya o zaman benim ki de kolay. Eğer beni arasanız dönüşten sonra kulağınızı kabartın nerede bir ses duyarsanız ben oradayım’ Güven demiş ki beni sakın kaybetmeyin. Beni asla bulamazsanız’ Beni anladınız mı?” şeklinde konuştu.

 

   Eski İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan’ın MHP Hatay Büyükşehir Adaylığını da değerlendiren Savaş; “Mete Aslan abimiz. Ben şansımı çok yüksek buluyorum. Tek söyleyeceğim CHP ipi tek başına göğüsleyecektir” dedi.

 

 


Beni Sakın Kaybetmeyin Bir Daha Asla Bulamazsınız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet