Skip Navigation Links

Büyükşehir ile bu bölgeler hizmete doyacak

Ergin, 30 Mart akşamı sandıktan aklıselimin zaferi çıkacağını söyledi.

Politika   A+a-

 

   Ergin, Büyükşehir Belediyesi'nin emin eller tarafından kadrolarının oluşturulması sonrasında Ankara'nın deneyimi ve desteğini Hatay'a yansıtacaklarını, 30 Mart akşamı sandıktan aklıselimin zaferi çıkacağını söyledi.

 

 

    AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin Büyükşehir kapsamı içerisinde İskenderun’a mahalle olarak bağlanacak Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele beldeleri sakinlerini ziyaret etti.

    AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun ilçesinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretler sonrasında Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele beldelerine gelerek seçmenlerle buluştu ve 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin Hatay adına önemine dikkat çekti.

    Ayak bastığı beldelerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, beldelerde yaptığı konuşmalarda öncelikle hükümetin 11 yıllık süre içerisinde yakaladığı sosyo-ekonomik istikrara dem vurdu. Gerek milletvekilliği süresince ve gerekse bakanlık süresince Hatay için yapılması gerekenlerle ilgili söz verdiği her yatırımın gerçekleştiğinin altını çizen Ergin, “11 yıldır hizmet siyaseti ile yoluna devam eden bir çizgi üzerinde ilerliyoruz. Bu 11 senede doğudan batıya, kuzeyden güneye bu ülkenin bölünmüş oto yolları, barajlarını, demir yollarını, hızlı trenleri, toplu konutlarını, sağlık tesislerini, eğitim kurumlarını bilhassa bu ülkenin ihtiyaç duyduğu alt yapıyı yeniden inşa eden bir süreç yaşadık. Bu inşaat süreci devam ediyor ve her geçen gün hizmet siyaseti taş üstüne taş koyarak geleceğe doğru yürüyor. 30 Mart günü yapacağımız değerlendirme ile hizmet siyasetinin devam edeceğine karar vereceğiz. Yine Hatay için çok önemli olan bir büyükşehir belediye seçimi var. Hatay’ın ilk kez büyükşehir olması ve büyükşehir yapısının ilk kez kurulacak olması bu seçimlerin önemini arttırıyor. Türkiye genelinde yapılan bu yatırımların önemli bir kısmından Hatay ilimizde istifa etti. Hatay geçmişte görmediği hizmetlerle buluştu ve buluşmaya devam ediyor. Sizlere ne söz verdik ise o sözün arkasında durmaya çalıştık. Yapamayacağımız bir sözü verip sizleri kandırma yoluna tenezzül etmedik” dedi.

    Hatay’ı kalkınmada Türkiye’nin ilk beş vilayeti içine girmesi için yapılması gereken yatırımların devam edeceği belirten Ergin; “Yatırımcı, Hatay’a yatırım yapacak yer bulamıyordu. Bugün bu soruna çözüm bulduk. İl Genel Meclisimiz Amanosların doğusunda yer alan 40 bin dönüm araziyi yatırımcılara açtı ve ticari alana çevirdi. Bu ne demek, yeni fabrikaların kurulması demek, istihdam bekleyen çocuklarımızın iş bulması demek, ilimizin ekonomik olarak büyümesi, kalkınması demek” dedi.

    Ergin ziyaret gerçekleştirdiği her yörede kendisini sadece AK partinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmemelerini ifade ederek, “Ben aklıselim sahibi, sağduyu sahibi, vatanperver, milletperver, evladının, gencinin geleceğini düşünen tüm Hataylıların adayıyım. CHP’lisiyle, MHP’lisiyle, Saadet Partilisiyle Hatay’ın geleceğini, evladının geleceğini, gencinin geleceğini düşünen her hemşerimin adayıyım. Bu seçimler başka, burada parti seçmiyoruz. Hatay’ın geleceğini oylayacağız, gençlerimizin geleceğini oylayacağız. 30 Mart akşamı sandıktan aklıselimin zaferi çıkacaktır, Hatay geleceğe, güvenle yola devam edecektir” şeklinde konuştu.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
sevgi 8 Ocak 2014 Çarşamba
BAKANKEN YANINA YAKLAŞANA SİNİRLENİYORDUN,HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,OY VERMİYORUM,
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet