Skip Navigation Links

Arsuz’a Ne Verirsen Karşılığını Fazlasıyla Alırsın!!!

Münir Tultak: “Arsuz bizi büyütüp bugünlere getirdi ve biz bunun karşılığını mutlaka vermeliyiz.

Arsuz   A+a-

Arsuz’a Ne Verirsen Karşılığını Fazlasıyla Alırsın!!!

Münir Tultak: “Arsuz bizi büyütüp bugünlere getirdi ve biz bunun karşılığını mutlaka vermeliyiz. Mavi ile yeşilin her tonunun kucak kucağa olduğu bir Cennet olan Arsuz, önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin en müstesna turizm merkezlerinden birisi olacaktır. Plajların kamu kurumlar tarafından kullanılıyor olması ve sahil şeridinin neredeyse vatandaşa kapalı olması içimizdeki en büyük yaradır. Arsuz’u idare edecek ekibin bu sorunları en kısa sürede çözmesi gerekmektedir.”
 

 
Arsuz Geleceğin Turizm Merkezi Olacak
 
Hani Hatay bir cennettir ya, bu cennettin en güzel köşelerinden bir köşe Arsuz..
Mavi ile yeşilin her tonunun iki sevgilinin sarılması, aşkla birbirine bağlanması gibi..
Doyumsuz bir doğa, doyumsuz lezzetler ve Türkiye’nin ikinci büyük ilçesinin temelleri atılıyor bugünlerde..
Yatırımlar ve daha yatırım planlayanlarla birlikte Arsuz’un Türkiye’nin bir incisi turizm merkezi olması yolunda attığı adımlar ise 30 Mart yerel seçimlerinden sonra gerçekleşecek..
Arsuz’da doğmanın, büyümenin, hayatın her tadını en üst düzeyde yaşamanın keyif ve mutluluğunu yaşayan adam gibi adam genç bir yatırımcı Münir Tultak, yaptığı Erdinç Otel yatırımıyla büyük takdir topladı.
 
Arsuz yöresinin en saygın ailelerinden Tultak’ların bir ferdi olan Münir Tultak, Arsuz Belediyesi Meclis Üyeliği yaparken de partiler üstü edindiği kimliğiyle büyük takdir toplayan çalışkan bir isim..
Hem yatırımların hem de yerel idarenin kalbinde yaptığı görevlerle bir çok hayali bulunan Tultak’ın en büyük feryadı ise, Arsuz’da denize girecek plaj alanlarının kamu kurumları tarafından işgal edilmiş olması.
Türkiye’de hiçbir turizm kentinde bulunmayan sahil şeridinin vatandaşa bu kadar uzak olması konusunda isyanını dile getiren Münir Tultak, yerli ve yabancı turistlerin deniz, kum ve güneşten yeterince yararlanamamalarının turizme büyük bir darbe vurduğuna dikkat çekiyor.
 

Arsuz’un büyük hedeflere koşması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çeken Tultak, Erdinç Otel’in ilk turizm sezonunda büyük bir talep olmasına rağmen yetersiz kaldığını görünce ek bina yapmak ihtiyacını gördüklerini söyledi.
Büyük yatırımlarla Arsuz’da herkese yetecek gelir kapısı bulunduğuna vurgu yapan Münir Tultak, “yeter ki herkes samimi olsun ve yatırımlarını gerçekten turizmin gerektirdiği ölçüde yapsın gerisi zaten kendiliğinden geliyor.
Biz Erdinç Otel yatırımını yaparken, bir Arsuz sevdalısı olarak hesaplarımızı yaptık. Deniz, kum, güneş, yeşil bitki örtüsü, yaylaları ve doğal su kaynaklarıyla Arsuz eğer bir cennetten köşe ise, bu cennete en güzel yatırımla katkı sunmak istedik. Hedefimize kısmen de olsa ulaştık. Önümüzdeki yıllarda turizm yatırımlarımızın devamı gelecek. Kale Köyü’nden İskenderun sınırlarına kadar büyük bir coğrafya söz konusu. Arsuz, sıfırdan tesis edilecek ve gelecek nesillere aktarılacak bir miras olarak bırakılacak. Bu nedenle Arsuz’un altyapı sorunlarından başlayarak tesis çalışmaları başlamalı. Bir yandan altyapı sorunlarına eğilirken, diğer yandan da mevcut sorunların çözümüne el atılmalı.
 

Arsuz’u yönetecek ekibi ciddi bir sorumluluk bekliyor. Karaağaç ve Nardüzü’nün bu büyük coğrafyanın içinde olması bizler için büyük bir yans ve nimet ama, bu iki güzide beldemiz tek başına ilçe olabilecek kapasitede ve haklarının bu konuda yendiği kanaatindeyim. Önümüzdeki yıllarda Arsuz’un hakettiği noktaya gelmesi için yerel idare ve yatırımcılarla el ele vermek gayretinde olmak boynumuzun borcu. Bizlerin bu günlere gelmesine vesile olan Arsuz’un doğal güzelliklerini bozmadan, bu cennetten köşeye hizmet etmek için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet