Skip Navigation Links

Emniyet’te Deprem 350 Polisin Görev Yeri Değişti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinde görev yapan 350 polisin görev yeri değişti.

Gündem   A+a-

İstanbul ve Ankara'da yürütülen yolsuzluk soruşturmasının ardından emniyet müdürlüklerinde başlayan tasfiyeler devam ediyor. T24'ün haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı şubelerde yaklaşık 350 polisin görev yeri değiştirildi. Yarın da devam edeceği öğrenilen tasfiyelerde görev yeri değiştirilen polis sayısının 400'ü bulacağı iddia ediliyor.

 

21 GÜN İÇİNDE YÜZLERCE POLİSİN YERİ DEĞİŞTİ

 

17 Aralık 2013'te başlayan ve kapsamında üç bakanın oğulları ile ünlü iş adamları Ali Ağaoğlu, Rıza Zarrab gibi isimlerin de gözaltına alındığı yolsuzluk operasyonu sonrası dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 100 müdür görevden alınmıştı. Tasfiyelerden İstihbarat Daire Başkanlığı da etkilenirken aralarında PKK, Teknik Takip masaları ve çeşitli sol örgütlerden sorumlu birimlerde görev alan 12 şube müdürü ile müdür yardımcısı da görevden alındı. Geçen günlerde de İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de görevli yaklaşık 350 polisin görev yeri değiştirildi.

 

İSTANBUL'DA DA DEĞİŞMİŞTİ

 

Eski Vali Selami Altınok İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne geldikten sonra16 müdür yardımcısının daha görev yerini değiştirdi.

 

Bugün (6 Ocak 2013) İstanbul Asayiş'in Teknik-Takip bölümünde telefon dinlemeleri yapan 45 polisin tamamının görev yeri erken saatlerde değişirken günün ilerleyen saatlerinde de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan yaklaşık 200 polisin görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

Kaynak:haberler.com
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet