Skip Navigation Links

'Yeşildal' Bitiren Köyü'nde...

Ak parti seçim çalışmaları kapsamında Hatay Ak Parti millet vekili Adem Yeşildal Bitiren köyünde köylülerle bir araya geldi.

Politika   A+a-

 

   Bitiren Köyüne Gelen 'Yeşildal' köy muhtarı Ahmet Düzgün Tarafından köymeydanında kalabalık bir gurupla karşılandı. Kısa açılış konuşması yapan muhtar Düzgün; Ak partinin 2002 den buyana köylerine yapılan sayısız hizmetleri sıralayarak, köylerin modern bir hale geldiği ve yolların güzelleştirip mesafelerin kısalmasıyla, şehre göçlerin durdurduğunu ifade ederek teşekkür etti. Desteklerinin her zamanki gibi tam olacağını ,söyledi.

    Halka seslenen Yeşildal ; Bugüne kadar yapılan hizmetlerin yetmediğini, köylüye yerel seçimlerde sadece muhtarlara ve genel meclis üyelerine oy vermeleri arka sınıfa yitiyordu. Büyük şehirle artık hem ilçe hemde büyük şehir belediyelerine oy vermeleri sağlanarak, şehirde yaşayanlarla eşit hak tanındığı, Önceden sadece il özel idareden gelen hizmetin şimdi hem ilçe belediyesinden hemde büyük şehir belediyesinden gelmesi köyleri hizmete doyuracak ve güzelleştirecektir. dedi.

    Konuşmaları pür dikkat dinleyen köy halkı hatıra fotorafı çektirerek misafirlerini uğurladılar.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet