Skip Navigation Links

Yayladağı Kapısının açılması zorunlu hale gelmiştir...

İşçi Partisi Samandağ belediye başkan adayı Selim Kamacı Kırıkhan’da yakalanan tır dolusu silahların kayıp olması ve Sınır kapıları konusunda basın aç

Politika   A+a-

 

   Basın açıklamasında terör gruplarının denetiminde olmayan Yayladağ Kapısının açılmasının önemine dikkat çekti.

   SELİM KAMACI.

   “Güzelin Hatay’mız sanayi ürünleri, tarım ürünleri ihracatı yaparken, terör ihracat yapan ülke konumuna gelmiştir. Bizim sınırlarımız ise teröristlerin geçiş noktası haline gelmiştir. Tabi ki bizi bu da çok üzmektedir. Hatay halkımız gerçekten çok üzgün ve ben bir Türk vatandaşı olarak ülkemin uluslar arası alanda bunu hak ettiğini hazmedemiyorum. Bu gün Türkiye hakkında terör suçlamalarına yönelik uluslar arası alanda bir sürü dava açılmıştır. Halkımız zaten bundan ötürü tedirgin. Bizim bir çağırımız hükümetedir. Yeniden Suriye ile ilişkilerin düzeltilmesi gerektiğini arz ediyorum.

   Hastalık teşhis edilmiştir. Hükümet bir an önce Suriye ile ilişkisini düzelmesidir. İşçi Partisinin başlattığı terör gruplarının elinde olan sınırların kapatılması ve Yayladağ gümrük kapısının ise yeniden açılmasıdır. Biz akrabalarımıza gitmek istiyoruz. Ürünlerimizi pazarlamak istiyoruz. Tekrar, tekrar dikkat çekmek istiyoruz. Bizim önerimiz İşçi Partisinin başlattığı bu kapının açılması ve iki ülkenin barışması gerektiği çalışmaları son derece olumludur. Bunu herkesin desteklemesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet